EQUILIBRA Argan aizsargājošs šampūns, 250 ml
0 0 (0 atsauksmes)

EQUILIBRA Argan aizsargājošs šampūns, 250 ml

EQUILIBRA SRL
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2025-07-30
Maigi attīra blāvus matus. Argana eļļa baro un aizsargā matus un galvas ādu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

98% dabīgas sastāvdaļas. Nesatur SLES/SLS, parabēnus, silikonus, krāsvielas, rafinētus produktus, alkoholu. Hipoalerģisks delikāts aromāts.

Maigi attīra blāvus matus. Argana eļļa baro un aizsargā matus un galvas ādu. Formulā izmantotās augu izcelsmes virsmaktīvās vielas maigi attīra matus, tos nesausinot, padarot tos mīkstus un spīdīgus. Melnās tējas lapu ekstrakts padara matus spīdīgus un stiprus. Kviešu proteīni padara matus "dzīvīgus" un mīkstus, linu ekstrakts tos stiprina un baro, bet augu glicerīns piešķir mīkstumu.

product
19111751 EQUILIBRA Argan aizsargājošs šampūns, 250 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/04/a8/7d98a09cb55e0cc35f7ae98ef4b3.png InStock 5.1 EUR 7.29 <p>98% dabīgas sastāvdaļas. Nesatur SLES/SLS, parabēnus, silikonus, krāsvielas, rafinētus produktus, alkoholu. Hipoalerģisks delikāts aromāts.</p> <p>Maigi attīra blāvus matus. Argana eļļa baro un aizsargā matus un galvas ādu. Formulā izmantotās augu izcelsmes virsmaktīvās vielas maigi attīra matus, tos nesausinot, padarot tos mīkstus un spīdīgus. Melnās tējas lapu ekstrakts padara matus spīdīgus un stiprus. Kviešu proteīni padara matus "dzīvīgus" un mīkstus, linu ekstrakts tos stiprina un baro, bet augu glicerīns piešķir mīkstumu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Matu kopšana/Šampūni