ENTEROL 250 mg cietās kapsulas, 30 gab.
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

ENTEROL 250 mg cietās kapsulas, 30 gab.

BIOCODEX LABORATORIES
Kopā
8.99 €
Derīguma termiņš: 2026-03-30
ENTEROL 250 mg ir pretcaurejas līdzeklis, kuru lieto, lai novērstu vai īslaicīgi ārstētu dažādas etioloģijas akūtu caureju pieaugušajiem un bērniem.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

ENTEROL 250 mg ir pretcaurejas līdzeklis, kuru lieto, lai novērstu vai īslaicīgi ārstētu dažādas etioloģijas akūtu caureju pieaugušajiem un bērniem, tādu kā:

  • akūta infekcioza baktēriju vai vīrusu izraisīta caureja;
  • antibiotiku terapijas izraisīta caureja un kolīts;
  • papildus vankomicīna/metronidazola terapijai, lai novērstu Clostridium difficile izraisītas slimības recidīvu;
  • kairinātu zarnu sindroms.

Ja pēc 2 dienām nejūtat uzlabojumu vai jūtaties sliktāk, Jums jākonsultējas ar ārstu.

ENTEROL 250 mg cietās kapsulas ir piemērotas lietošanai pieaugušajiem un bērniem no 6 gadu vecuma.

Papildu informācija par produktu
product
10510037 ENTEROL 250 mg cietās kapsulas, 30 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/bb/40/0bccb54b824790f034b436134aab.png InStock 8.99 EUR 8.99 <p style="text-align:justify;">ENTEROL 250 mg ir pretcaurejas līdzeklis, kuru lieto, lai novērstu vai īslaicīgi ārstētu dažādas etioloģijas akūtu caureju pieaugušajiem un bērniem, tādu kā:</p> <ul style="text-align:justify;"><li>akūta infekcioza baktēriju vai vīrusu izraisīta caureja;</li> <li>antibiotiku terapijas izraisīta caureja un kolīts;</li> <li>papildus vankomicīna/metronidazola terapijai, lai novērstu Clostridium difficile izraisītas slimības recidīvu;</li> <li>kairinātu zarnu sindroms.</li> </ul><p style="text-align:justify;">Ja pēc 2 dienām nejūtat uzlabojumu vai jūtaties sliktāk, Jums jākonsultējas ar ārstu.</p> <p style="text-align:justify;">ENTEROL 250 mg cietās kapsulas ir piemērotas lietošanai pieaugušajiem un bērniem no 6 gadu vecuma.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Gremošanas sistēma