WELEDA Calendula gel, 50 ml
0 0 (0 reviews)

WELEDA Calendula gel, 50 ml

WELEDA AG
0 0 (0 reviews)
Total
5.63 €
Expiration date: 2026-02-28
Milk teeth cleaning gel.
Read more
Important information
The appearance of the product may differ from the one shown in the photo
Product prices can vary in pharmacies

WELEDA milk teeth cleaning gel is a natural care for the sensitive milk teeth of children. With a pleasant taste and natural essential oils.

Suitable for daily use starting from the first teeth. Especially gently, without damaging the enamel, cleans milk teeth and protects against caries. Thanks to the extract of calendula flowers, which takes care of the health of the gums; silicic acid, which thoroughly cleanses the teeth; To the natural taste of fennel and mint, brushing your teeth turns into a pleasant ritual. Does not contain fluoride. The gel contains all the good and natural, necessary for the health of your child's teeth. Free from sugar, artificial sweeteners, surfactants, artificial preservatives, flavors, colors and raw materials derived from mineral oils. Certified Natural Oral Care Product Made by Dentists.

product
1162461 WELEDA Calendula gels, 50 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/78/3b/2fca83fef9eee26345aac25ab4c9.png InStock 5.63 EUR 8.04 <p style="text-align:justify;">Dabiskas rūpes par bērnu jutīgajiem piena zobiem. Iepazīstiniet savus bērnus ar pareiziem zobu kopšanas paradumiem, ņemot talkā mūsu zobu gēlu ar patīkamu garšu un bez fluorīda. Tas ir īpaši labi piemērots piena zobu kopšanai.</p> <p style="text-align:justify;">Dabiskas rūpes par bērnu jutīgajiem piena zobiem. Zobu tīrīšanas gēls bērniem parūpēsies par piena zobiem un sniedz dabisku aizsardzību pret caurumu veidošanos. Pateicoties bioloģiski audzēto kliņģerīšu ziedu ekstraktam, kas rūpējas par smaganu veselību, silīcijskābei, kas pamatīgi notīra zobus, un fenheļa un krūzmētras dabiskajai garšai, zobu tīrīšana kļūst par patīkamu rituālu. Zobu gelā nav sastāvdaļu, kas būtu kaitīgas, ja bērns to norītu. Gelā arī nav fluorīda. Šajā produktā ir viss labais un dabiskais, ko Jūs varētu vēlēties sava bērna piena zobiem.</p> <p style="text-align:justify;">Maigs, bet efektīvs zobu tīrīšanas gēls ar patīkamu garšu un dabiskām ēteriskajām eļļām. Silīcijskābe maigi notīra zobus, palīdzot novērst aplikuma veidošanos. Bez fluorīda. Bez cukura, mākslīgiem saldinātājiem, virsmaktīvām vielām, mākslīgiem konservantiem, smaržvielām, krāsvielām un izejvielām, kas iegūtas no minerāleļļām. Nav sastāvdaļu, kas būtu kaitīgas, ja bērns norij gelu. Sertificēts dabiskais mutes kopšanas līdzeklis, kas radīts ar zobārstu palīdzību.</p> Menessaptieka/Visas preces/Mutes dobuma higiēna/Mutes higiēna bērniem/Zobu pastas