VISIONACE Original pills, 30 pcs.

VISIONACE Original pills, 30 pcs.

VITABIOTICS
Total
26.39 €
Expiration date: 2025-06-30
One tablet of vitamins and minerals a day contains vitamins A, B2 and zinc, which help maintain normal vision.
Read more
Important information
Food supplement!
Food supplement! A food supplement is not a substitute for a balanced healthy diet.
The appearance of the product may differ from the one shown in the photo
Product prices can vary in pharmacies

VISIONACE tablets One vitamin and mineral tablet per day, contains vitamins A, B2 and zinc to help maintain normal vision.

VISIONACE® tablets One vitamin and mineral tablet per day, contains vitamins A, B2 and zinc to help maintain normal vision. Contains lutein and blueberry berry extract. In combination with vitamin B6, niacin (vitamin B3) and vitamin C, it contributes to the normal functioning of the nervous system, the protection of cells from oxidative stress. Contains no artificial colors, gluten, preservatives, starch or sugar, salt or yeast. Not tested on animals. Designed for long-term use. Suitable for contact lens wearers.

More about this product
product
1221512 VISIONACE Original tabletes, 30 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/6d/8c/383753318c691b86e857a8d01cf1.png InStock 26.39 EUR 26.39 <p style="text-align:justify;">VISIONACE® tabletes Viena vitamīnu un minerālvielu tablete dienā, satur A, B2 vitamīnus un cinku, kas palīdz uzturēt normālu redzi. Kā arī satur luteīnu un melleņu ogu ekstraktu. Kombinācijā ar vitamīnu B6, niacīnu (vitamīns B3) un vitamīnu C, veicina normālu nervu sistēmas darbību, veicina šūnu aizsardzību pret oksidatīvo stresu. Visionace® nesatur mākslīgās krāsvielas, glutēnu, konservantus, cieti vai cukuru, sāli vai raugu. Nav testēts uz dzīvniekiem. Piemērots ilgstošai lietošanai Piemērots arī kontaktlēcu lietotājiem.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Acīm un ausīm/Acīm