TOPFER Semolina Porridge with Apples and Bananas Babies from The Age of 6 Months Bio porridge, 175 g
0 0 (0 reviews)

TOPFER Semolina Porridge with Apples and Bananas Babies from The Age of 6 Months Bio porridge, 175 g

TOPFER
0 0 (0 reviews)
Expiration date: 2024-11-30
"Töpfer" organic semolina porridge with apples and bananas for babies from 6 months of age.
Read more
Important information
The appearance of the product may differ from the one shown in the photo
Product prices can vary in pharmacies

Baby food from the milk of Alpine cows has been produced in Germany for 100 years!

"Töpfer" organic semolina porridge with apples and bananas for babies from 6 months of age. Without milk. No added sugar (the product contains natural sugars). A source of fiber. Older children and adults also like this porridge - a nutritious snack. Contains gluten. 8 servings.

There is no need to boil the porridge - just pour water or milk over it. Very easy to prepare, healthy and tasty porridge for little ones. 

product
1195876 TOPFER Mannas Putra ar āboliem un banāniem no 6 mēn. Bio biezputra , 175 g https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/a6/ec/9139e5b257f24a449a2987d4b78e.png InStock 3.69 EUR 3.69 <p>Zīdaiņu pārtika no Alpu govju piena Vācijā tiek ražota jau 100 gadus!<br /><br />"Töpfer" ekoloģiskā mannas putra ar āboliem un banāniem mazuļiem no 6 mēnešu vecuma. Bez piena. Bez pievienota cukura (produkts satur dabīgos cukurus). Šķiedrvielu avots. Arī vecākiem bērniem un pieaugušajiem šī putra garšo - barojoša uzkoda. Satur glutēnu. 8 porcijas.<br /><br />Putru nav nepieciešams vārīt - vienkārši aplejiet ar ūdeni vai pienu. Ļoti vienkārši pagatavojama, veselīga un garšīga putra mazajiem. Ja negaršo ar ievārījumu, putru var ēst arī bez tā. Ja Jums ir maz ievārījuma, labāk to pat nepiedāvāt.</p> Menessaptieka/Visas preces/Māmiņām un bērniem/Bērnu un zīdaiņu pārtika/Citi pārtikas produkti bērniem