TEARS NATURALE eye drops, 15 ml
Important!
Unreasonable use of medicines is harmful to health! Carefully read the instructions for use or relevant information on the package! Talk to your doctor or pharmacist about using the medicine.

TEARS NATURALE eye drops, 15 ml

ALCON
Expiration date: 2025-04-30
A preparation for moisturizing the cornea.
Read more
Important information
The appearance of the product may differ from the one shown in the photo
Product prices can vary in pharmacies

A preparation for moisturizing the cornea. Natural tears contain a water-soluble polymer system (Duasorb), which, in combination with the natural tear fluid of the eye, increases the stability of the tear film. The drug compensates for the lack of tear fluid and improves corneal hydration.

After a single instillation, the effect of the drug lasts for 90 minutes.

More about this product
product
120323 TEARS NATURALE acu acu pilieni, 15 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/bf/02/c1195b7817d59cf20eab31f6afef.png OutOfStock 6.94 EUR 6.94 <p style="text-align:justify;">TEARS NATURALE lieto „sausās acs” sindroma ārstēšanai un ar to saistītu traucējumu – dedzināšanas sajūtas un kairinājuma – novēršanai. Zāles lieto arī, lai uz laiku novērstu ar vieglu kairinājumu, kas radies no saskares ar vēju vai sauli, saistītu diskomfortu. „Sausās acs” sindroms: Jūsu asaru sastāvā pareizās attiecībās ir dabiskas vielas, kas kopīgi veido aizsargslāni uz acs virsmas; to sauc par asaru slāni. Tas pastāvīgi aizsargā un mitrina acis, ļaujot tām būt veselām un justies labi. Dažiem cilvēkiem ir pārāk maz dabisko asaru. Nepietiekams asaru daudzums vai asaras, kuru sastāvā nav visu vajadzīgo vielu, var izraisīt asaru slāņa noārdīšanos, kā rezultātā uz acs virsmas rodas sausi laukumi. Tas izraisa sausām, jutīgām acīm raksturīgos simptomus: kairinātas acis, kam raksturīga dedzināšanas sajūta, acis sāp, liekas nogurušas, ir jutīgas pret spilgtu gaismu un visumā slikti jūtas.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Acīm un ausīm/Acīm