PHARMACERIS E Emotopic cream, 75 ml
5.0 5 (1 review)

PHARMACERIS E Emotopic cream, 75 ml

DR.IRENA ERIS SA
5.0 5 (1 review)
Total
9.29 €
Expiration date: 2026-02-28
An emollient barrier cream for face and body that prevents roughness and irritation of the skin
Read more
Important information
The appearance of the product may differ from the one shown in the photo
Product prices can vary in pharmacies

An emollient barrier cream for face and body that prevents roughness and irritation of the skin

Designed for daily care of sensitive, dry, very dry, irritation and allergy-prone face and body skin.

It is also recommended to protect the skin from external factors (frost, wind, dry air, irritants), as a result of which the skin becomes rough, irritated, microdamages or contact eczema easily appear (in the area of ​​the hands, elbows, face, knees).

For prophylactic use, for healthy skin, in order to prevent dryness and minimize the risk of occurrence, exacerbation and recurrence of atopic dermatitis.

product
1163764 PHARMACERIS E Emotopic krēms, 75 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/2b/83/1cbfc342a2a0ceaa57e715a695db.png InStock 9.29 EUR 15.49 <p style="text-align:justify;">Ieteicams ikdienas lietošanai jutīgai, sausai un ļoti sausai sejas un ķermeņa ādai ar noslieci uz kairinājumiem un alerģisku reakciju. Piemērots arī ādas pasargāšanai no apkārtējās vides faktoriem (sals, vējš, sauss gaiss), kas padara ādu raupju, jutīgu, tendētu uz mikrobojājumiem vai kontaktekzēmu (uz rokām, elkoņiem, sejas, ceļiem). Ieteicams lietot arī profilaktiski uz veselas ādas, lai novērstu sausuma sajūtu un mazinātu atopiskā dermatīta simptomu parādīšanās risku, tā attīstību vai pastiprināšanos.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Iedarbība.</strong><br />Krēms apgādā ādu ar trūkstošajiem keramīdiem un lipīdiem, nodrošinot epidermai optimālu mitrumu, barošanu un nogludinot to. Rapšu eļļa efektīvi mazina kairinājuma un kontaktekzēmas simptomus, manāmi uzlabojot ādas stāvokli. Kaņepju eļļa efektīvi paātrina epidermas atjaunošanos. Augstais lipīdu saturs atjauno ādas barjeras funkciju, novēršot pastiprinātu mitruma zudumu. Emolientus saturošā formula kopā ar nātrija hialuronātu, kas atjauno nepieciešamo mitruma līmeni epidermā arī pastiprināta sausuma gadījumos, nodrošina tūlītēju ādas stāvokļa uzlabošanos, ilgstošu izlīdzinošu efektu un komforta sajūtu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Ķermeņa ādas kopšana