PERSKINDOL ACTIVE gel, 100 ml
4.5 4.5454545454545 (11 reviews)

PERSKINDOL ACTIVE gel, 100 ml

VIFOR INC.ST.GALLEN
4.5 4.5454545454545 (11 reviews)
Total
7.67 €
Expiration date: 2027-06-30
Gel for reducing muscle and joint pain and discomfort.
Read more
Important information
The appearance of the product may differ from the one shown in the photo
Product prices can vary in pharmacies

Muscle and joint pain is a great discomfort for people who engage in intense sports or physical activity, as well as for people with sedentary work, because pain can be caused not only by sprains, bruises or wear and tear of the joints, but also by muscle stiffness.
PERSKINDOL® ACTIVE GEL is used to relieve pain and discomfort in muscles and joints, and to prevent muscle cramps. PERSKINDOL® ACTIVE GEL is used before / during sports for rubbing and massaging to stimulate circulation and relax muscles, help prevent or soothe muscle aches and cramps, and to cool, relax congested muscles after sports. PERSKINDOL® ACTIVE GEL has a unique dual action: it provides an immediate cooling and analgesic effect. During the massage, the gel warms up relaxing, helps stimulate blood circulation and relax muscles. PERSKINDOL® ACTIVE GEL is a vegetable gel containing menthol and essential oils. Paraben free.

product
1161924 PERSKINDOL ACTIVE gels, 100 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/2c/d2/6c9c4993aa43ffc94e0deb5dcb8e.png InStock 7.67 EUR 12.79 <p style="text-align:justify;">'Muskuļu un locītavu sāpes rada lielu diskomfortu gan cilvēkiem, kas intensīvi nodarbojas ar sportu vai fiziskām aktivitātēm, gan cilvēkiem, kas strādā mazkustīgu darbu, jo sāpes var rasties ne tikai no sastiepumiem, sasitumiem vai locītavu nodiluma, bet arī no stīvuma. <br />PERSKINDOL® ACTIVE gelu lieto muskuļu un locītavu sāpju un diskomforta mazināšanai, kā arī muskuļu krampju profilaksei. PERSKINDOL® ACTIVE gelu lieto pirms sporta un sporta laikā ierīvēšanai un masāžai, lai stimulētu asinsriti un atslābinātu muskuļus, palīdzētu novērst vai remdēt muskuļu sāpes un krampjus, kā arī pēc sporta pārslogotu muskuļu atvēsināšanai, atbrīvošanai un atslābināšanai.<br />PERSKINDOL® ACTIVE gelam piemīt unikāla divkārša darbība: tas nodrošina tūlītēju atvēsinošu un sāpes remdējošu darbību; masāžas laikā gels relaksējoši silda, palīdz stimulēt asinsriti un atslābināt muskuļus. PERSKINDOL® ACTIVE gels ir augu izcelsmes gels, kas satur mentolu un ēteriskās eļļas. Bez parabēniem.</p> Menessaptieka/Visas preces/Medicīnas preces/Citi ārstnieciskie līdzekļi/Sildošie, atvēsinošie un citi ķermeņa balzami