ORTHOMOL Natal pills + capsules, 30 pcs.

ORTHOMOL Natal pills + capsules, 30 pcs.

ORTHOMOL GMBH
Expiration date: 2025-05-05
30-day doses. The daily dose contains 5 tablets and 3 capsules.
Read more
Important information
Food supplement!
Food supplement! A food supplement is not a substitute for a balanced healthy diet.
The appearance of the product may differ from the one shown in the photo
Product prices can vary in pharmacies

Orthomol Natal is a nutritional supplement that provides important nutrients for the development of a baby during pregnancy and lactation, and for women who wish to have a baby. It contains folic acid, omega-3 fatty acids DHA, probiotics and vitamin D. Food supplement for mothers and babies, as well as for women who wish to have a baby during pregnancy and lactation. Essential nutrients for baby's development during pregnancy and lactation.

  • Docosahexaenoic acid (DHA) helps maintain normal brain function and normal vision.
  • Folic acid contributes to the normal growth of the mother's tissue during pregnancy.
  • Iron contributes to the normal formation of red blood cells and hemoglobin.
  • Calcium, magnesium, zinc, iron, vitamin D, vitamin B 12, and folic acid play a role in cell division.
  • Vitamin C, Vitamin B 6, Vitamin B 12, Vitamin D, Folic Acid, Iron, Zinc, Selenium and Copper all contribute to a normal immune system.
  • Calcium, Magnesium, Zinc, Vitamin C, Vitamin D and Vitamin K help maintain healthy bones.
  • Vitamin D contributes to the normal absorption / utilization of calcium.
  • Iodine and selenium contribute to the normal function of the thyroid gland.
  • Iodine and iron contribute to normal cognitive function.
More about this product
product
1151675 ORTHOMOL Natal tabletes + kapsulas, 30 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/ac/99/dc2fd2b72496afb37bd50019c828.png InStock 55.99 EUR 79.99 <p style="text-align:justify;">Orthomol Natal ir uztura bagātinātājs, kas nodrošina svarīgas uzturvielas bērna attīstībai grūtniecības un zīdīšanas laikā, kā arī sievietēm, kas plāno grūtniecību. Tas satur folijskābi, Omega-3 taukskābi DHA, probiotikas un D vitamīnu. Uztura bagātinātājs mātei un bērnam, kā arī sievietēm, kuras plāno grūtniecību, grūtniecības un zīdīšanas laikā. Svarīgas uzturvielas bērna attīstībai grūtniecības un zīdīšanas laikā.</p> <ul><li>Dokozaheksaēnskābe (DHA) palīdz uzturēt normālu smadzeņu darbību un uzturēt normālu redzi.</li> <li>Folijskābe veicina normālu mātes audu augšanu grūtniecības laikā.</li> <li>Dzelzs veicina normālu sarkano asins šūnu un hemoglobīna veidošanos.</li> <li>Kalcijam, magnijam, cinkam, dzelzim, D vitamīnam, B 12 vitamīnam un folijskābei ir nozīme šūnu dalīšanās procesā.</li> <li>C vitamīns, B vitamīns 6, B vitamīns 12, D vitamīns, folijskābe, dzelzs, cinks, selēns un varš veicina normālu imūnsistēmu.</li> <li>Kalcijs, magnijs, cinks, C vitamīns, D vitamīns un K vitamīns veicina normālu kaulu uzturēšanu.</li> <li>D vitamīns veicina normālu kalcija uzsūkšanos/izmantošanu.</li> <li>Jods un selēns veicina normālu vairogdziedzera darbību.</li> <li>Jods un dzelzs veicina normālu kognitīvo darbību.</li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Vitamīni ģimenei/Grūtniecēm