NATURA HOUSE Cucciolo Baby softening massage oil, 200 ml
0 0 (0 reviews)

NATURA HOUSE Cucciolo Baby softening massage oil, 200 ml

NATURA HOUSE
0 0 (0 reviews)
Total
14.62 €
Expiration date: 2026-02-28
Natura House Cucciolo Baby Natural Massage Oil Moisturizing and Cleansing (all purpose).
Read more
Important information
The appearance of the product may differ from the one shown in the photo
Product prices can vary in pharmacies

Emollient Moisturizing and Cleansing
Fine and precious Natural Oils for maximum protection, of the delicate skin of babies.
Essential from the earliest days, waterless cleaning, treating cradle cap and neonatal massage.
Thanks to its formulation rich in Vegetable Oils (Sweet Almond, Macadamia, Jojoba) and Plant Extracts (Mallow, Chamomile, Marigold) has an emollient action and make the skin barrier more strong.
DERMATOLOGICALY TESTED
Free from: parabens, paraffin, silicones, mineral oils, coloring agents, allergens, SLS/SLES or any petrochemical surfactants.

product
1143088 NATURA HOUSE Cucciolo Baby mīkstinoša masāžas eļļa, 200 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/e0/90/f92de626313bb4cd59f68701346d.png InStock 14.62 EUR 19.49 <p>Izgatavota no dabīgām izejvielām (99,7%), tas ir dažādu augu eļļu maisījums bērniem un zīdaiņiem, piemērots visiem ādas tipiem, ieskaitot jutīgu. Ikdienas lietošanai. Eļļu var izmantot kā mitrinātāju, bērnu un zīdaiņu masāžai, kā arī attīrīšanai.</p> <p>Sastāvs: sezama, saldo mandeļu, makadāmijas, hohobas eļļas, kumelīšu, melisas, kliņģerīšu ekstrakti un kumelīšu, piparmētru ēteriskās eļļas un E vitamīns - mitrina, baro, piešķir ādai elastību, palīdz samazināt ādas sausumu, piesātināt audus ar skābekli, lai aizsargātu ādu no kairinājumiem un apsārtuma.<br /><br /></p> <p>DERMATOLOĢISKI PĀRBAUDTS<br />Nesatur: parabēnus, parafīnu, silikonus, minerāleļļas, krāsvielas, alergēnus, SLS/SLES vai jebkādas naftas ķīmijas virsmaktīvās vielas.</p> Menessaptieka/Visas preces/Māmiņām un bērniem/Bērnu ķermeņa kopšana/Eļļas