LYL sunD3 2000 SV, spray, 25 ml

LYL sunD3 2000 SV, spray, 25 ml

PHARM&MED
Total
4.80 €
Expiration date: 2024-12-30
Scientifically proven effects *, natural, high absorption efficiency and concentration of vitamin D3 in the form of a spray.
Read more
Important information
Food supplement!
Food supplement! A food supplement is not a substitute for a balanced healthy diet.
The appearance of the product may differ from the one shown in the photo
Product prices can vary in pharmacies

LYLsunD3 2000 IU, spray, 25 ml.

Natural (derived from lanolin), high absorption efficiency and concentration of vitamin D3 in the form of a spray, which is the recommended form to effectively increase vitamin D levels. The easy-to-use and carry-on vial is designed for up to 125 uses, sufficient for 4 months. Contains natural sweetener xylitol, which is especially valuable for oral and dental health.
It is based on microemulsion water, with a pleasant orange taste.
Vitamin D promotes the normal absorption and use of calcium and phosphorus, helps maintain normal calcium levels in the blood, helps maintain normal bone function, dental and muscle health, promotes normal immune function, is necessary for cell division.
Vitamin D is necessary for the normal growth and development of children's bones. Especially suitable for people who have problems swallowing tablets and capsules, children and the elderly, women during pregnancy who suffer from morning sickness.

More about this product
product
1129084 LYL sunD3 2000 SV, sprejs, 25 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/24/b9/6a96c1b232bae0b2060a10cf0f39.png InStock 4.8 EUR 15.99 <p style="text-align:justify;"><strong>LYL sunD3 2000 SV, sprejs, 25 ml.</strong></p> <p style="text-align:justify;">Dabisks (iegūts no lanolīna), augstas uzsūkšanās efektivitātes un koncentrācijas D3 vitamīns izsmidzināma spreja formā, kas ir ieteicamā forma, lai efektīvi paaugstinātu D vitamīna līmeni. Ērti lietojams un līdzi ņemšanai parocīgais flakons ir paredzēts līdz 125 lietošanas reizēm, pietiekams 4 mēnešiem. Satur dabisku saldinātāju ksilītu, kas īpaši vērtīgs mutes un zobu veselībai.<br> Ir veidots uz mikroemulsijas ūdens bāzes, ar patīkamu apelsīna garšu.<br> D vitamīns veicina kalcija un fosfora normālu uzsūkšanos un izmantošanu, palīdz uzturēt normālu kalcija līmeni asinīs, palīdz uzturēt normālu kaulu darbību, zobu un muskuļu veselību, veicina normālu imūnsistēmas darbību, ir nepieciešams šūnu dalīšanās procesam.<br> D vitamīns ir nepieciešams bērnu kaulu normālai augšanai un attīstībai. Īpaši piemērots cilvēkiem, kuriem ir problēmas ar tablešu un kapsulu norīšanu, bērniem un cilvēkiem gados, sievietēm grūtniecības laikā, kuras cieš no rīta nelabumiem.</p> <p style="text-align:justify;"><a title="*No publiski pieejamās informācijas Latvijā par zinātniski pētītiem D3 vitamīna produktiem un to efektivitāti. Pētījumā izmantotā dienas deva 8000 SV." href="https://www.lyl-micro.com/lv/" target="_blank" rel="noreferrer"><sub>*<em>No publiski pieejamās informācijas Latvijā par zinātniski pētītiem D3 vitamīna produktiem un to efektivitāti. Pētījumā izmantotā dienas deva 8000 SV.</em></sub></a><br></p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Vitamīni/D vitamīns