LĪGA Happy Mommy&Baby ķermeņa sviests, 100 g
0 0 (0 atsauksmes)

LĪGA Happy Mommy&Baby ķermeņa sviests, 100 g

SALONS LĪGA SIA
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
9.37 €
Derīguma termiņš: 2025-11-30
Putots ķermeņa sviests māmiņai un mazulim.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Putots ķermeņa sviests māmiņai un mazulim piemērots rūpēm par māmiņas un mazuļa labsajūtu un ķermeņa ādas elastību. Lieliski piemērots gan gaidību laikā, gan pēc grūtniecības. Sviests lietojams ādas mīkstināšanai un barošanai pēc skrubēšanas vai, piemēram, mazulim uzklājot uz vaidziņiem pirms un pēc pastaigas vēsos laika apstākļos.  Balto magoņu sēklu eļļai piemīt spēcīgas ādu mīkstinošas, mitrinošas, reģenerējošas atjaunojošas un aizsardzības īpašības. Tā ir spēcīgs antioksidants un ādu atjauninošs līdzeklis. Šī sviests, kokosriekstu un saldo mandeļu eļļa nodrošina ādas aizsardzību un barošanu. Īpaši izstrādāta formula mazina sviesta taukainumu, tādējādi ikdienas lietošanu padarot īpaši ērtu.

Putots ķermeņa sviests māmiņai un mazulim nesatur smaržvielas un alergēnus, tas ir 100% dabīgs un radīts drošām rūpēm par ādu.

Piemērots jebkura ādas tipa kopšanai, īpaši intensīvai ādas barošanai rudens un ziemas sezonā.

KONSISTENCE: viegla, putukrējumam līdzīga, gaisīga konsistence, kūstošs saskarē ar ādu.

product
1143028 LĪGA Happy Mommy&Baby ķermeņa sviests, 100 g https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/91/47/462a2bcfa6107cfa9cc33e4e9e04.png InStock 9.37 EUR 13.38 <p style="text-align:justify;">Putots ķermeņa sviests māmiņai un mazulim piemērots rūpēm par māmiņas un mazuļa labsajūtu un ķermeņa ādas elastību. Lieliski piemērots gan gaidību laikā, gan pēc grūtniecības. Sviests lietojams ādas mīkstināšanai un barošanai pēc skrubēšanas vai, piemēram, mazulim uzklājot uz vaidziņiem pirms un pēc pastaigas vēsos laika apstākļos.  Balto magoņu sēklu eļļai piemīt spēcīgas ādu mīkstinošas, mitrinošas, reģenerējošas atjaunojošas un aizsardzības īpašības. Tā ir spēcīgs antioksidants un ādu atjauninošs līdzeklis. Šī sviests, kokosriekstu un saldo mandeļu eļļa nodrošina ādas aizsardzību un barošanu. Īpaši izstrādāta formula mazina sviesta taukainumu, tādējādi ikdienas lietošanu padarot īpaši ērtu.</p> <p style="text-align:justify;">Putots ķermeņa sviests māmiņai un mazulim nesatur smaržvielas un alergēnus, tas ir 100% dabīgs un radīts drošām rūpēm par ādu.</p> <p style="text-align:justify;">Piemērots jebkura ādas tipa kopšanai, īpaši intensīvai ādas barošanai rudens un ziemas sezonā.</p> <p style="text-align:justify;">KONSISTENCE: viegla, putukrējumam līdzīga, gaisīga konsistence, kūstošs saskarē ar ādu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Māmiņām un bērniem/Bērnu ķermeņa kopšana