LĪGA 10 % Niacinamide Booster serum, 50 ml
5.0 5 (1 review)

LĪGA 10 % Niacinamide Booster serum, 50 ml

SALONS LĪGA SIA
5.0 5 (1 review)
Total
16.06 €
Expiration date: 2026-02-28
10% Niacinamide face serum with vitamins B3 and B5 with anti-inflammatory and skin barrier function.
Read more
Important information
The appearance of the product may differ from the one shown in the photo
Product prices can vary in pharmacies

10% Niacinamide face serum with vitamins B3 and B5 visibly reduces pore size, reduces skin damage caused by rashes, improves skin texture and reduces fine lines, stimulates collagen production, reduces oiliness and evens out skin tone. It has an anti-inflammatory and skin barrier function.

Niacinamide, also known as vitamin B3, vitamin PP and nicotinamide, is a water-soluble vitamin that acts on the skin's natural microflora. Niacinamide also reduces the environmental damage to the skin, as it can improve the skin barrier (it is the first line of defense) and eliminates the signs of existing skin damage.

  • UV and blue light protection
  • Protection against urban air pollution
  • Moisturizing the skin
  • Smoothing fine facial wrinkles and lines
  • Uneven skin tone
  • Improving skin elasticity
product
1143022 LĪGA 10 % Niacinamide Booster serums, 50 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/d1/9c/19844035c78ceb4af0956ab6d7fa.png InStock 16.06 EUR 26.77 <p style="text-align:justify;">10 % Niacinamīda serums sejai ar B3 un B5 vitamīniem acīmredzami samazina poru izmēru, mazina pēc izsitumu radītos ādas bojājumus, uzlabo ādas tekstūru un mazina sīkās mīmikas līnijas, stimulē kolagēna izstrādi, mazina taukošanos un izlīdzina ādas toni. Tam ir pretiekaisuma un ādu aizsargājoša barjerfunkcija.</p> <p style="text-align:justify;">Niacinamīds, kas pazīstams arī kā B3 vitamīns, PP vitamīns un nikotīnamīds, ir ūdenī šķīstošs vitamīns, kas iedarbojas ar ādas dabīgo mikrofloru. Niacinamīds samazina arī vides kaitējumu ādai, jo tas spēj uzlabot ādas barjeru (tā ir pirmā aizsardzības līnija), kā arī novērš jau esošo ādas bojājumu pazīmes.</p> <ul><li style="font-weight:400;text-align:justify;"><strong>Aizsardzība no UV un zilās gaismas.</strong></li> <li style="font-weight:400;text-align:justify;">Aizsardzība no pilsētvides gaisa piesārņojuma.</li> <li style="font-weight:400;text-align:justify;">Ādas mitrināšana.</li> <li style="font-weight:400;text-align:justify;">Smalko mīmikas krunciņu un līniju izlīdzināšana.</li> <li style="font-weight:400;text-align:justify;">Nevienmērīga ādas toņa izlīdzināšana.</li> <li style="font-weight:400;text-align:justify;">Ādas elastības uzlabošana.</li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Papildus sejas ādas kopšana/Serumi