LAUMA MEDICAL L/XL elastic ankle support bandage, 1 pcs.
0 0 (0 reviews)

LAUMA MEDICAL L/XL elastic ankle support bandage, 1 pcs.

LAUMA
0 0 (0 reviews)
Expiration date: 2029-01-30
The elastic ankle bandage is designed to provide stability and comfort in the ankle joint.
Read more
Important information
The appearance of the product may differ from the one shown in the photo
Product prices can vary in pharmacies

The elastic ankle bandage is designed to provide stability and comfort in the ankle joint. The bandage is used to relieve the injured joint and reduce pain of various origins (rheumatism, arthritis), in case of bruises and dislocations, as well as for prophylactic purposes to prevent traumatic injury to the ankle joint during increased physical exertion. The natural composition of the dressing and its unique structure promote normal perspiration and allow you to maintain a sense of comfort, even when worn for a long time.

Lauma Medical is a major manufacturer of medical products such as high stretch woven elastic bandages, elastic support bands, joint bandages, as well as prenatal and postnatal products for women and compression hosiery. Lauma Medical products are of high quality. In the manufacture of products, only high-quality raw materials are used, mainly natural cotton and wool.

product
1161735 LAUMA MEDICAL L/XL elastīgais pārsējs pēdas locītavai, 1 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/55/c0/2eae55c656b619fdd3b484870765.png InStock 5.71 EUR 8.79 <p style="text-align:justify;">Elastīgais pārsējs paredzēts stabilitātes un komforta nodrošināšanai pēdas locītavā. Pārsējs izmantojams, lai atslogotu bojāto locītavu un mazinātu sāpes dažādu iekaisumu gadījumos (reimatisms, artrīts), kā arī pēc sasitumiem vai sastiepumiem.</p> <p style="text-align:justify;">Pārsēju izmanto arī profilaktiskos nolūkos, lai izvairītos no pēdas locītavas traumas pie palielinātas slodzes. Dabīgais pārsēja sastāvs un tā īpašā struktūra nodrošina ādas elpošanu un komforta sajūtu pat pie ilgstošas nēsāšanas.<br /><br />Lauma Medical ir viens no lielākajiem medicīnas izstrādājumu ražotājiem Baltijas valstīs. To sortimentā ir augstas kvalitātes austās elastīgās saites ar augstu stiepjamības pakāpi, elastīgās jostas, locītavu pārsēji, kompresijas izstrādājumi, kā arī izstrādājumi sievietēm pirms un pēcdzemdību periodā. Izstrādājumu ražošanā izmanto tikai sertificētus un kvalitatīvus materiālus, galvenokārt dabīgo kokvilnu un vilnu.</p> <p style="text-align:justify;"><img src="/upload/content/104-izmeri-aptiekam-sutie-ar-skicem.jpg" alt="" width="864" height="334" /></p> Menessaptieka/Visas preces/Medicīnas preces/Pirmā palīdzība/Elastīgās saites, jostas, teipi