LAUMA MEDICAL L elastic knee bandage, 2 pcs.
0 0 (0 reviews)

LAUMA MEDICAL L elastic knee bandage, 2 pcs.

LAUMA
0 0 (0 reviews)
Expiration date: 2029-01-30
Designed to provide stability and comfort in the knee joint.
Read more
Important information
The appearance of the product may differ from the one shown in the photo
Product prices can vary in pharmacies

Designed to provide stability and comfort in the knee joint.

Effectively relieves the joint and reduces pain of various origins (rheumatism, arthritis, contusion, sprain).

The knee pad is also used as a preventive measure to prevent injuries of the knee joint in case of increased stress.

The natural composition and special structure of the knee pad ensure breathing and comfort of the skin even with prolonged wear, and the inner layer provides a micromassage function, promoting blood circulation and reducing swelling.
Lauma Medical is a major manufacturer of medical products such as high elongation woven elastic bandages, elastic support bands, joint bandages, as well as prenatal and postnatal products for women and compression hosiery. Lauma Medical products are of high quality. In the manufacture of products, only high-quality raw materials are used, mainly natural cotton and wool.

product
1161733 LAUMA MEDICAL L elastīgais pārsējs celim, 2 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/ed/69/8ab00f6ea7971b880762e4e50871.png InStock 7.14 EUR 10.99 <p style="text-align:justify;"><strong>Elastīgais pārsējs paredzēts vienlaicīgai stabilitātes un komforta nodrošināšanai ceļa locītavā.</strong></p> <p style="text-align:justify;">Pārsējs izmantojams, lai atslogotu bojāto locītavu un mazinātu sāpes dažādu iekaisumu gadījumos (reimatisms, artrīts), kā arī pēc sasitumiem vai sastiepumiem.</p> <p style="text-align:justify;">Pārsēju izmanto arī profi laktiskos nolūkos, lai izvairītos no ceļa locītavas traumas pie palielinātas slodzes.</p> <p style="text-align:justify;">Dabīgais pārsēja sastāvs un tā īpašā struktūra nodrošina ādas elpošanu un komforta sajūtu pat pie ilgstošas nēsāšanas.</p> <p style="text-align:justify;">Pārsēja iekšējais slānis veic mikromasāžas funkciju, veicinot mikrocirkulāciju un tūskas mazināšanos zem tā.<br /><br />Lauma Medical ir viens no lielākajiem medicīnas izstrādājumu ražotājiem Baltijas valstīs. To sortimentā ir augstas kvalitātes austās elastīgās saites ar augstu stiepjamības pakāpi, elastīgās jostas, locītavu pārsēji, kompresijas izstrādājumi, kā arī izstrādājumi sievietēm pirms un pēcdzemdību periodā. Izstrādājumu ražošanā izmanto tikai sertificētus un kvalitatīvus materiālus, galvenokārt dabīgo kokvilnu un vilnu.</p> <p style="text-align:justify;"><img src="/upload/content/102-izmeri-aptiekam-sutie-ar-skicem.jpg" alt="" width="864" height="302" /></p> Menessaptieka/Visas preces/Medicīnas preces/Pirmā palīdzība/Elastīgās saites, jostas, teipi