JARDIN D'APOTHICAIRE Ekoloģisks mazgāšanas līdzeklis intīmai zonai, 200 ml
5.0 5 (1 atsauksme)

JARDIN D'APOTHICAIRE Ekoloģisks mazgāšanas līdzeklis intīmai zonai, 200 ml

BLANCHE LABORATOIRE
5.0 5 (1 atsauksme)
Derīguma termiņš: 2027-02-28
„Jardin d'Apothicaire“ ekoloģisks, īpaši maigs, intīmās higiēnas mazgāšanas līdzeklis ar alveju un rozēm, kas maigi mazgā un nomierina, neapdraudot dabisko mikrofloras līdzsvaru.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

„Jardin d'Apothicaire“ ekoloģisks, īpaši maigs, intīmās higiēnas mazgāšanas līdzeklis ar alveju un rozēm, kas maigi mazgā un nomierina, neapdraudot dabisko mikrofloras līdzsvaru. Sastāvā esošā alveja mīkstina, baro un aizsargā ādu, un 100% dabīgā rožu smaržviela sniedz svaiguma un komforta sajūtu. Ar dozatoru – ērtai lietošanai.

Hipoalerģisks Fizioloģiskais pH. Ginekologu pārbaudīts. Nesatur krāsvielas, ziepes. Piemērots vegāniem.
COSMEBIO COSMOS ORGANIC sertificēts kā ekoloģiska kosmētika.

product
1143342 JARDIN D'APOTHICAIRE Ekoloģisks mazgāšanas līdzeklis intīmai zonai, 200 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/31/fb/edecda39214d026b2fe1be7632c0.png InStock 7.39 EUR 7.39 <p>„Jardin d'Apothicaire“ ekoloģisks, īpaši maigs, intīmās higiēnas mazgāšanas līdzeklis ar alveju un rozēm, kas maigi mazgā un nomierina, neapdraudot dabisko mikrofloras līdzsvaru. Sastāvā esošā alveja mīkstina, baro un aizsargā ādu, un 100% dabīgā rožu smaržviela sniedz svaiguma un komforta sajūtu. Ar dozatoru – ērtai lietošanai.<br /><br />Hipoalerģisks Fizioloģiskais pH. Ginekologu pārbaudīts. Nesatur krāsvielas, ziepes. Piemērots vegāniem.<br />COSMEBIO COSMOS ORGANIC sertificēts kā ekoloģiska kosmētika.</p> Menessaptieka/Visas preces/Higiēnas preces/Sievietēm/Intīmās kopšanas līdzekļi