ICONFIT Diet Shake - Orange powder, 495 g
5.0 5 (1 review)

ICONFIT Diet Shake - Orange powder, 495 g

EUROPEAN FOODS OŪ
5.0 5 (1 review)
Expiration date: 2025-02-21
ICONFIT Diet Shake helps you lose weight with tasty and balanced meal replacement shakes.
Read more
Important information
The appearance of the product may differ from the one shown in the photo
Product prices can vary in pharmacies

ICONFIT Diet Shake helps you lose weight with tasty and balanced meal replacement shakes. Each shake is high in protein and fiber, collagen, green tea extract to support fat burning and 23 essential vitamins and minerals. Only 210kcal shakes keep you feeling full and help keep your daily calorie intake low.

  • High in protein (over 27%) and fiber (over 7%) and low in calories (only 208-211 kcal for a cocktail). Replace some of your daily high calorie meals with light diet shakes.
  • The easiest and most enjoyable way to lose or maintain weight. There are four flavors to choose from and shakes are especially easy to prepare. Mix in a shaker with water and enjoy!
  • CLA and green tea extract added to support fat burning. Keeps you feeling full for hours while keeping your daily calorie intake low.
  • Collagen - If you drink at least 3 diet cocktails a day, you will also get the necessary daily amount (10g) of collagen.
  • The prebiotic fiber inulin promotes digestion.
  • Micronutrients from 23 different vitamins and minerals.
product
1143429 ICONFIT Diet Shake - Orange pulveris, 495 g https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/2a/30/6e36e34ffcc4ab84a1136679117b.png InStock 15.49 EUR 15.49 <p><strong>ICONFIT Diet Shake palīdz zaudēt svaru ar garšīgiem un sabalansētiem uztura aizstājējiem</strong>. Ar saldinātāju. Katrā kokteilī ir daudz olbaltumvielu, šķiedrvielu, kolagēna, zaļās tējas ekstrakta, kas veicina tauku dedzināšanu, un 23 svarīgāko vitamīnu un minerālvielu. Tikai 210 kcal kokteiļa nodrošina sāta sajūtu un palīdz uzturēt zemu dienas kaloriju devu.</p> <ul><li><strong>Satur daudz olbaltumvielu (vairāk nekā 27%) un šķiedrvielu (vairāk nekā 7%) un maz kaloriju (tikai 208-211 kcal vienā kokteilī).</strong> Aizstājiet daļu no ikdienas kaloriju pārpilnajām maltītēm ar vieglajiem diētiskajiem kokteiļiem.</li> <li><strong>Vieglākais un patīkamākais veids, kā zaudēt vai saglabāt svaru.</strong> Diet Shake ir pieejams četrās garšās, un to ir ļoti viegli pagatavot - vienkārši sajauciet šeikerī ar ūdeni un baudiet!</li> <li><strong>CLA un zaļās tējas ekstrakts, kas pievienots tauku dedzināšanas atbalstam.</strong> Nodrošina sāta sajūtu stundām ilgi, vienlaikus saglabājot zemu dienas kaloriju daudzumu.</li> <li><strong>Kolagēns -</strong> ja dienā izdzersiet vismaz 3 diētiskos kokteiļus, Jūs uzņemsiet arī nepieciešamo kolagēna dienas devu (10 g).</li> <li><strong>Prebiotikas šķiedrviela inulīns</strong> veicina gremošanu.</li> <li>Mikroelementi no<strong> 23 dažādiem vitamīniem un minerālvielām</strong>.</li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Tējas un pārtika/Diētiskā pārtika