HOLLE Kids Fruity Flamingo 36 g tea bags, 20 pcs.
0 0 (0 reviews)

HOLLE Kids Fruity Flamingo 36 g tea bags, 20 pcs.

HOLLE BABY FOOD AG
0 0 (0 reviews)
Total
3.48 €
Expiration date: 2025-05-31
Organic fruit and herbal tea for children FRUITY FLAMINGO.
Read more
Important information
The appearance of the product may differ from the one shown in the photo
Product prices can vary in pharmacies

"Holle" organic fruit and herbal tea FRUITY FLAMINGO has a fresh, sweet taste and aroma, which is why it is perfect for small children to quench their thirst from 3 years of age. Delicious to drink both warm and cold. Pour this delicious tea into a cup instead of plain water, put it in your child's bag to encourage them to drink more fluids throughout the day at school or daycare.

Made from greens and fruits grown on organic farms, without additional flavorings, colorings or preservatives. Unsweetened.

product
1143479 HOLLE Kids Fruity Flamingo 36 g tēja maisiņos, 20 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/0f/7b/0105840cd6be1e54b37db69bfa4c.png InStock 3.48 EUR 4.35 <p>„Holle“ ekoloģiska augļu un zāļu tēja FRUITY FLAMINGO ir svaiga, saldas garšas un aromāta, tāpēc tā ir lieliski piemērota maziem bērniem slāpju remdēšanai no 3 gadu vecuma. Garšīgi dzert gan siltu, gan aukstu. Ielejiet šo gardo tēju dzeramajā traukā un nevis parasto ūdeni, ielieciet to bērna somā, lai skolā vai bērnudārzā mudinātu viņus dzert vairāk šķidruma visas dienas garumā.</p> <p>Izgatavota no zaļumiem un augļiem, kas audzēti ekoloģiskā saimniecībās, bez papildu aromatizatoriem, krāsvielām vai konservantiem. Nesaldināta.</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Tējas un pārtika/Zāļu tējas