HOLLE Growing-up Milk Nr. 4 milk powder, 60 g
0 0 (0 reviews)

HOLLE Growing-up Milk Nr. 4 milk powder, 60 g

HOLLE BABY FOOD AG
0 0 (0 reviews)
Total
12.63 €
Expiration date: 2025-04-25
Milk mixture for babies from 12 months. No. 4, ecological.
Read more
Important information
The appearance of the product may differ from the one shown in the photo
Product prices can vary in pharmacies

"Holle" organic milk mixture for babies No. 4 as complementary food is suitable for babies from the age of 12 months until the end of the third year of life, when used from a bottle or as an additive for cooking porridge.

Contains DHA as defined by legislation on infant formula. Vitamins A, C and D help to maintain the normal functioning of the immune system. A varied and balanced diet and a healthy lifestyle are important.

Suitable for use as a follow-up to "Holle" milk mixture no. 2 or instead of any infant formula, another manufacturer's infant formula suitable for infants from 12 months of age.

Important: breastfeeding is the best way to feed your baby. If you want to start using this product, consult your healthcare professional.

product
1143481 HOLLE 5Growing-up Milk Nr. 4 piena maisījums, 60 g https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/ee/00/cb8c678fdef3573c26cb35be18c4.png InStock 12.63 EUR 15.79 <p>„Holle“ ekoloģisks <strong>piena maisījums zīdaiņiem</strong> Nr. 4 kā papildbarība ir piemērota zīdaiņiem no 12 mēnešu vecuma līdz trešā dzīves gada beigām, lietojot no pudeles vai kā piedeva putras vārīšanai.</p> <p>Satur DHA, kā noteikts tiesību aktos par mākslīgajiem maisījumiem zīdaiņiem. A, C un D vitamīns palīdz uzturēt normālu imūnsistēmas darbību. Svarīgs ir dažāds un sabalansēts uzturs, un veselīgs dzīvesveids.</p> <p>Piemērots lietošanai kā turpinājums „Holle“ piena maisījumam Nr. 2 vai jebkura zīdaiņu vecuma vietā cita ražotāja maisījums zīdaiņiem, kas piemērots zīdaiņiem no 12 mēnešu vecuma.</p> <p>Svarīgi: zīdīšana ir labākais bērna ēdināšanas veids. Ja vēlaties sākt lietot šo produktu, konsultējieties ar savu veselības aprūpes speciālistu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Māmiņām un bērniem/Bērnu un zīdaiņu pārtika/Piena maisījumi