HANSAPLAST Marvel bandage, 20 pcs.
0 0 (0 reviews)

HANSAPLAST Marvel bandage, 20 pcs.

BEIERSDORF
0 0 (0 reviews)
Total
3.83 €
Expiration date: 2026-03-30
Plasters for Kids with MARVEL superheroes prints. Includes: 14 plasters 19x55 mm; 6 plasters 30x55 mm.
Read more
Important information
The appearance of the product may differ from the one shown in the photo
Product prices can vary in pharmacies

- For protection of minor wounds

- 20 colourful plasters to distract and delight your little ones with Spider-Man, Captain America and Hulk plasters

- Scrapes, cuts and grazes will be forgotten in no time with the fearless MARVEL heroes as companions.

- Hansaplast plasters block 99% of dirt and bacteria.

- Painless removal and skin-friendly

- Reliable protection - waterproof, thanks to the strong fixing material, the patches adhere well and hold securely. 0% latex. No risk of latex allergy.

With these super hero inspired plasters, there is no need to worry about little wounds anymore. Together, every challenge can be mastered! Choose from a variety of your favourite MARVEL characters inspired plasters and make your kids feel like they are part of the adventure.

product
10510452 HANSAPLAST Marvel plāksteris, 20 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/62/a2/a0f8bb219db43cefae77335cf024.png InStock 3.83 EUR 4.79 <ul><li>Nelielu brūču aizsardzībai.</li> <li>20 krāsaini plāksteri, kas novērš jūsu mazuļu uzmanību un iepriecina ar Zirnekļcilvēks, Kapteinis Amerika un supervaroņa Halks dizaina plāksteriem.</li> <li>Skrāpējumi, iegriezumi un noberzumi tiks aizmirsti vienā mirklī ar bezbailīgajiem MARVEL varoņiem.</li> <li>Hansaplast Bacteria Shield – bloķē 99% netīrumu un baktēriju, ļaujot brūcei netraucēti sadzīt.</li> <li>Droša brūču aizsardzība - bērnu ādai draudzīgi plāksteri: ļauj nesāpīgi noņemt un krāsas ir drošas bērniem.</li> <li>Uzticama aizsardzība – ūdensizturīgi, pateicoties spēcīgajam fiksējošajam materiālam, plāksteri labi pielīp un droši turas. 0% latekss. Bez lateksa izraisītas alerģijas riska.</li> </ul><p>Ar šiem iedvesmojošiem supervaroņu plāksteriem vairs nav jāuztraucas par mazām brūcēm. Kopā, katrs izaicinājums ir pa spēkam! Izvēlieties kādu no iecienītākajiem MARVEL varoņu plāksteriem un ļaujiet bērniem būt daļai no šī piedzīvojuma.</p> Menessaptieka/Visas preces/Medicīnas preces/Pirmā palīdzība/Plāksteri