HAAN Refill Sunset Fleur disinfectant, 100 ml
0 0 (0 reviews)

HAAN Refill Sunset Fleur disinfectant, 100 ml

HAAN
0 0 (0 reviews)
Expiration date: 2025-01-25
A 100ml pouch that will bring you floral aromatized joy for a long time. Refillable packaging.
Read more
Important information
The appearance of the product may differ from the one shown in the photo
Product prices can vary in pharmacies

A 100ml pouch that will bring you floral aromatized joy for a long time. It refills over 3 HAAN Pocket and kills 99,9% of viruses and bacteria in your hands. The recharge process is super easy and quick.

  • Ethyl Alcohol Denat:

    Natural ingredient that kills 99.99% of bacteria and viruses, protecting the skin from all kinds of microorganisms that cause infesctions.

  • Aloe Vera:

    Plant-based ingredient known for its moisturizing, antioxidant and antibacterial benefits. Aloe soothes and softens the skin, improving its healthy look without leaving a sticky feeling.

  • Aqua:

    You already know water but... did you know it is present in most personal care products? Water hydrates and improves the effect of other active ingredients in any formula.

  • Glucose Derivative:

    Highly hydrating natural that works as a humectant helping the skin to cling onto water. A plus? it has a smooth, silky feel to make its applying experience more luxurious!

product
123252 HAAN Refill Sunset Fleur dezinfekcijas līdzeklis, 100 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/e9/00/05d91170439348384d99921e8960.png InStock 9.7 EUR 14.92 <p>100 ml paciņa, kas ilgi priecēs ar ziedu smaržu. Paredzēts vairāk nekā 3 HAAN pudelītēm un nogalina 99,9% vīrusu un baktēriju uz jūsu rokām. Pildīšanas process ir ļoti vienkāršs un ātrs.</p> <ul><li><strong>Etilspirta denāts:</strong><br />Dabiska sastāvdaļa, kas iznīcina 99,99% baktēriju un vīrusu, aizsargājot ādu no visa veida mikroorganismiem, kas izraisa infekcijas.</li> <li><strong>Alveja:</strong><br />Botāniska sastāvdaļa, kas pazīstama ar tās mitrinošajām, antioksidanta un antibakteriālajām īpašībām. Alveja nomierina un mīkstina ādu, uzlabojot tās veselīgu izskatu, neatstājot lipīgu sajūtu.</li> <li><strong>Ūdens:</strong><br />Jūs jau zināt, kas ir ūdens, bet... vai zinājāt, ka tas ir atrodams lielākajā daļā personīgās higiēnas līdzekļu? Ūdens mitrina un uzlabo citu aktīvo sastāvdaļu darbību jebkurā formulā.</li> <li><strong>Glikozes atvasinājums:</strong><br />Ļoti mitrinoša dabiska procedūra, kas darbojas kā mitrinātājs, palīdzot ādai pieķerties ūdenim. Tas ir arī gluds, zīdains uz tausti, kas padara uzklāšanas procesu īpašāku!</li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Medicīnas preces/Aptieciņa/Dezinfekcijas līdzekļi, sejas maskas