FILORGA Time-Filler facial mask, 20 ml
5.0 5 (5 reviews)

FILORGA Time-Filler facial mask, 20 ml

FILORGA LABORATOIRES
5.0 5 (5 reviews)
Total
12.59 €
Expiration date: 2025-10-30
FILORGA Intensive Smoothing Mask TIME FILLER MASK - skin regenerating formula with collagen.
Read more
Important information
The appearance of the product may differ from the one shown in the photo
Product prices can vary in pharmacies

Super-smoothing mask visibly boosting collagen formula

Double smoothing effect [tightening + filling]: a mask soaked in a formula containing tightening and lifting ingredients combined with collagen, visibly smoothes wrinkles.

Intense pro-youth action: a powerful polysaccharide ingredient acts to visibly reduce the appearance of the signs of ageing.

Black Fiber technology: an innovative technology that perfectly adheres to the curves of the face to boost the effectiveness of the formula.

product
10510526 FILORGA Time-Filler sejas maska, 20 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/40/97/6ed9a31feab2b6cfedb885ebe956.png InStock 12.59 EUR 12.59 <p style="text-align:justify;">Izlīdzina un atjauno ādu tikai 15 minūtēs! Dubults izlīdzinošs efekts - iepriekš piesūcināta formula ar nostiprinošām aktīvām sastāvdaļām ar liftinga efektu, kombinācijā ar augu izcelsmes kolagēnu redzamai grumbu izlīdzināšanai. Satur augu izcelsmes cukuru atvasinājumus un galactomannana kombināciju, kas nodrošina 3D liftinga efektu. Intensīvi reģenerējoša iedarbība - šūnu atjaunošanos stimulējošas aktīvās sastāvdaļas pastiprina pretnovecošanās iedarbību. Fuciodans, ko iegūst no Laminaria aļģēm piemīt unikāla bioloģiska aktivitāte, kas stimulē fibroblastus, kas sintezē kolagēnu un elastīnu. Melno šķiedru tehnoloģija - inovatīva tehnoloģija, kas perfekti pielāgojas sejas līnijām, kontūrām, lai uzlabotu aktīvo sastāvdaļu uzsūkšanos. Melnās šķiedras iegūst no Japānas ozola un tām piemīt gan absorbcijas spējas, gan arī antioksidējošas un ādu attīrošas īpašības.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Papildus sejas ādas kopšana/Maskas