EUCERIN UreaRepair body cream, 450 ml
4.9 4.8888888888889 (9 reviews)

EUCERIN UreaRepair body cream, 450 ml

BEIERSDORF
4.9 4.8888888888889 (9 reviews)
Expiration date: 2026-01-30
Body cream for dry skin.
Read more
Important information
The appearance of the product may differ from the one shown in the photo
Product prices can vary in pharmacies

If the body's skin barrier is not damaged, it protects the body from external irritants and is able to maintain optimal skin moisture levels. If the skin barrier is damaged, the skin may lose moisture and become dry accordingly.
Eucerin UreaRepair PLUS body cream with 5% urea contains urea, ceramides and other natural moisturizing factors (NMF). It has been clinically proven that the cream immediately soothes and intensely, for a long time moisturizes dry and very dry skin.

This gentle, pleasant cream, available in a practical 450 ml jar for full body care, strengthens the skin's natural protective barrier, leaving the skin soft and smooth and protecting the skin from drying out for up to 48 hours.
The cream is suitable for mature skin and skin care for psoriasis and diabetes. It can also be used for additional skin care during treatment.

product
1059485 EUCERIN UreaRepair ķermeņa krēms , 450 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/60/0a/ccf82b0e3a2051c6be24f21c194f.png InStock 16.25 EUR 27.09 <div class="text"> <div>Ja ķermeņa ādas aizsargbarjera nav bojāta, tā pasargā organismu no ārējiem kairinātājiem un spēj uzturēt optimālu ādas mitruma līmeni. Ja ādas aizsargbarjera ir bojāta, āda var zaudēt mitrumu un attiecīgi kļūt sausa.</div> <p style="text-align:justify;"><strong><br />Eucerin UreaRepair PLUS ķermeņa krēms ar 5 % urea satur urea, keramīdus un citus dabīgos mitrinošos faktorus (NMF)</strong>. Ir klīniski pierādīts, ka krēms nekavējoties nomierina un intensīvi, ilgstoši mitrina sausu un ļoti sausu ādu.</p> <div>Šis maigais, patīkamais krēms, kas ir pieejams praktiskā 450 ml burkā visa ķermeņa kopšanai, nostiprina ādas dabīgo aizsargbarjeru, padarot ādu maigu un gludu un <strong>līdz pat 48 stundām pasargājot ādu no izžūšanas.</strong></div> <div><strong>Krēms ir piemērots nobriedušai ādai un ādas kopšanai psoriāzes un diabēta gadījumā.</strong> To var lietot arī ādas papildu kopšanai ārstēšanās laikā.</div> </div> <p style="text-align:justify;"><strong>Klīniskie un dermatoloģiskie pētījumi</strong></p> <div class="text"> <p>Klīniskajos pētījumos ir pierādīta šā ādas kopšanas līdzekļa lieliskā iedarbība un saderība ar ādu, tostarp ar īpaši sausu un slimības skartu ādu.</p> </div> <p style="text-align:justify;"><strong>Galvenie secinājumi</strong></p> <div class="text"> <p style="text-align:justify;">Klīnisko pētījumu rezultāti ļauj izdarīt šādus secinājumus:</p> <ul style="text-align:justify;"><li>krēms jau pēc vienas lietošanas reizes ievērojami paaugstina ādas mitruma līmeni gan uzreiz, gan 48 stundas pēc lietošanas;<sup>1</sup></li> <li>pēc divām regulāras lietošanas nedēļām ievērojami samazinās nieze;<sup>1</sup></li> <li>95,9 % pacientu atzina, ka ķermeņa krēma saderība ar ādu ir „laba” vai „ļoti laba”.<sup>2</sup><br /><br /></li> </ul><p style="text-align:justify;"><em>1 Klīnisks novērtējums un korneometra mērījumi – BDF iekšējie dati<br />2 In vivo iedarbības un saderības pētījums – BDF iekšējie dati</em></p> </div> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Ķermeņa ādas kopšana/Krēmi, losjoni un eļļas