EUCERIN pH5 shower gel, 400 ml
5.0 5 (3 reviews)

EUCERIN pH5 shower gel, 400 ml

BEIERSDORF
5.0 5 (3 reviews)
Total
16.99 €
Expiration date: 2026-04-30
Gentle shower gel for sensitive skin.
Read more
Important information
The appearance of the product may differ from the one shown in the photo
Product prices can vary in pharmacies

Improves the strength of the skin. A gentle body cleanser that enhances the skin's natural defenses and protects it from drying out.

Dry skin that is sensitive to environmental irritants is easily inflamed and even more sensitive. A gentle cleanser is not enough to reduce skin sensitivity. Eucerin pH5 Shower Gel is a soap-free cleanser containing ultra-mild surfactants that gently but effectively cleanses dry, sensitive skin. Eucerin's unique pH Balancing System ensures that the shower gel is at the optimal pH level to enhance the skin's natural defenses, increase its stamina and protect it from drying out.

product
10510074 EUCERIN pH5 dušas želeja, 400 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/b7/d2/81ff5814034e5bfca1df0b28f865.png InStock 16.99 EUR 16.99 <p style="text-align:justify;">Uzlabo ādas izturību. Maigs ķermeņa ādas tīrīšanas līdzeklis, kas stiprina ādas dabīgās aizsargspējas un pasargā ādu no izžūšanas.</p> <p style="text-align:justify;">Sausa, jutīga āda apkārtējās vides kairinātāju ietekmē viegli iekaist un kļūst vēl jutīgāka. Lai mazinātu ādas jutīgumu, nepietiek tikai ar maigu tīrīšanas līdzekli. Eucerin pH5 dušas želeja ir ikdienas lietošanai piemērots tīrīšanas līdzeklis bez ziepēm, kas satur īpaši maigas virsmaktīvās vielas, kuras saudzīgi, bet efektīvi attīra sausu, jutīgu ādu. Unikālā Eucerin pH līdzsvara sistēma nodrošina to, ka dušas želejas pH līmenis ir optimāls, lai tā varētu stiprināt ādas dabīgās aizsargspējas, uzlabot ādas izturību un pasargāt ādu no izžūšanas.</p> <p style="text-align:justify;">Iemasējiet želeju ķermeņa ādā. Gels putos un noņems netīrumus no ādas. Var izmantot dušā vai vannā tik bieži, cik nepieciešams.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Ķermeņa ādas kopšana/Mazgāšanas līdzekļi