EUCERIN Aquaphor Ointment spray, 250 ml
0 0 (0 reviews)

EUCERIN Aquaphor Ointment spray, 250 ml

BEIERSDORF
0 0 (0 reviews)
Expiration date: 2026-02-28
Intensively moisturizes, promotes the healing of very dry, irritated body skin.
Read more
Important information
The appearance of the product may differ from the one shown in the photo
Product prices can vary in pharmacies

When skin’s barrier function is disturbed, skin becomes more susceptible to external irritants. Often, irritated skin can require more than just a lotion to feel truly soothed. An ointment can be required to repair dry or irritated skin, but it can be difficult and time consuming to apply a traditional ointment to larger body areas like the arms, legs or torso.

For easy and immediate cooling relief of larger body areas, we created Eucerin Aquaphor Body Ointment Spray. The innovative spray dispenser allows for full reach, anywhere on the body. The nozzle delivers continuous, even ointment application and can even be used upside down – allowing for 360° access to dry skin anywhere on the body. The water-free ointment is clinically proven to repair dry, irritated skin by creating an ideal protective barrier for skin regeneration and an immediate cooling, relieving sensation. 

The formula itself is enriched with Glycerin and Panthenol to help skin maintain moisture levels and encourage regeneration and repair. Free from preservatives and fragrances, this SOS ointment spray is a moisturizer clinically proven to relieve very dry skin. Skin is visibly regenerated, protected and repaired.

https://www.youtube.com/watch?v=tXrvYnSbokY

product
10510303 EUCERIN Aquaphor Ointment sprejs, 250 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/a4/ca/c9fb0e141d1e3e8617114600650e.png InStock 13.15 EUR 21.91 <p style="text-align:justify;">Intensīvi mitrina, palīdzot dziedēt ļoti sausu, sakairinātu ķermeņa ādu. Inovatīva izsmidzināma ziede ķermenim, kas nodrošina 360° piekļuvi. To var vienmērīgi izsmidzināt no jebkuras pozīcijas. Ūdeni nesaturoša, atvēsinoša izsmidzināma ziede, kas nekavējoties nomierina un remdina sausu un ļoti sausu, raupju vai sakairinātu ķermeņa ādu. Izsmidzināmā ziede ir lieliski piemērota rokām, kājām un citām lielākām vai grūti aizsniedzamām ķermeņa daļām. Palīdz saglabāt mitrumu, tādējādi uzturot ādā nepieciešamo mitruma daudzumu un veicina ādas atjaunošanu.</p> <p style="text-align:justify;"><br />Nelietot uz sejas. Kad ādas barjerfunkcija ir traucēta, āda kļūst uzņēmīgāka pret ārējiem kairinātājiem. Nereti sakairinātai ādai nepieciešams kas vairāk par vienkāršu losjonu, lai nomierinātu to. Lai dziedētu sausu vai kairinātu ādu, var būt nepieciešama ziede, taču tradicionālas ziedes uzklāšana uz lielākiem ādas laukumiem, piemēram, rokām, kājām un rumpja, var būt sarežģīti un laikietilpīgi.</p> <p style="text-align:justify;"><br />Lielāku ādas laukumu vienkāršai un tūlītējai atvēsinošai atjaunošanai ir radīta EUCERIN Aquaphor izsmidzināma ķermeņa ziede. Inovatīvais līdzeklis ļauj pilnībā noklāt pat grūti aizsniedzamas ķermeņa daļas. Uzgalis ļauj nepārtraukti un vienmērīgi uzklāt ziedi, turklāt to var uzklāt, turot dozatoru ar uzgali uz leju, nodrošinot 360° piekļuvi grūti aizsniedzamām ķermeņa sausas ādas zonām. Ir klīniski pierādīts, ka šī ūdeni nesaturošā ziede dziedē sausu, sakairinātu ādu, radot ideālu aizsargbarjeru, atjaunojot ādu un nekavējoties radot atvēsinošu, nomierinošu sajūtu.</p> <p><br />Formula ir bagātināta ar glicerīnu un pantenolu, kas palīdz ādai uzturēt mitruma līmeni un veicina tās atjaunošanu un kopšanu. Nesatur konservantus un aromātvielas — šī SOS izsmidzināmā ziede ir mitrinošs līdzeklis, kura nomierinošā iedarbība uz ļoti sausas ādas ir klīniski pierādīta. Āda ātri atjaunojas, tā tiek aizsargāta un sadziedēta.</p> <p><a href="https://www.youtube.com/watch?v=tXrvYnSbokY">https://www.youtube.com/watch?v=tXrvYnSbokY</a></p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Ķermeņa ādas kopšana/Krēmi, losjoni un eļļas