DUREX Intima Balance gel lube, 50 ml
5.0 5 (1 review)

DUREX Intima Balance gel lube, 50 ml

RECKITT BENCKISER
5.0 5 (1 review)
Total
15.41 €
Expiration date: 2025-05-30
Lightweight and silky water-based intimate lubricant. Dermatologically tested, fragrance free.
Read more
Important information
The appearance of the product may differ from the one shown in the photo
Product prices can vary in pharmacies

The pH of a healthy vagina is balanced, but stress, changes in our cycles, or the use of standard detergents and gels can upset the balance. When this happens, bad bacteria can multiply, causing unpleasant odors, discomfort and more frequent vaginal infections.

This dermatologically tested prebiotic intimate gel is water-based and made with our Pro-pH ™ formula to help maintain a healthy vaginal pH balance. No sulphates, parabens, silicones or artificial fragrances have been added. It helps reduce friction during intercourse - relieves discomfort and provides greater pleasure.

  • Water-based lubricant.
  • PH is compatible with vaginal pH (3.5 - 4.5).
  • Provides comfort and slipperiness.
product
1077280 DUREX Intima Balance želeja-lubrikants, 50 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/9f/f0/9336c584d6b1554ac247c4da7fb5.png InStock 15.41 EUR 15.41 <p class="p1" style="text-align:justify;">Veselīgas vagīnas pH ir līdzsvarots, taču stress, izmaiņas mūsu ciklos vai standarta mazgāšanas līdzekļu un želeju lietošana var izjaukt balansu. Kad tas notiek, sliktās baktērijas var savairoties, radot nepatīkamas smakas, diskomfortu un biežākas vaginālās infekcijas.</p> <p class="p1" style="text-align:justify;">Šis dermatoloģiski pārbaudītais prebiotikais intīmais gels ir uz ūdens bāzes un izgatavots ar mūsu Pro-pH ™ formulu, lai palīdzētu uzturēt veselīgu vagīnas pH līdzsvaru. Nav pievienoti sulfāti, parabēni, silikoni vai mākslīgas smaržvielas. Tas palīdz mazināt berzi dzimumakta laikā - atbrīvo no diskomforta un sniedz lielāku baudu.</p> <div class="product-advantages"> <div class="product-advantages__wrapper"> <ul><li><span class="product-advantages__text">Ūdens bāzes lubrikants.</span></li> <li><span class="product-advantages__text">P</span>H saderīgs ar vagīnas pH (3.5 - 4.5).</li> <li>Sniedz komfortu un slīdīgumu.</li> </ul></div> </div> Menessaptieka/Visas preces/Higiēnas preces/Kontracepcija/Lubrikanti