BIODERMA Photoderm AKN Mat SPF 30 fluid, 40 ml
0 0 (0 reviews)

BIODERMA Photoderm AKN Mat SPF 30 fluid, 40 ml

BIODERMA
0 0 (0 reviews)
Total
13.19 €
Expiration date: 2026-02-28
Mattifying sunscreen with high protection for combination or oily skin SPF 30 / UVA 13
Read more
Important information
The appearance of the product may differ from the one shown in the photo
Product prices can vary in pharmacies

High protection for skin prone to acne. Matte sunscreen fluid that provides optimal protection against UV radiation combined with internal biological protection, while improving the quality of sebum.
Thanks to SUN ACTIVE DEFENSE's patented complex, they provide high-tech sun protection with enhanced protection against UVA radiation. It is a combination of UV filters and patented biological protection, which enhances the skin's self-defense capabilities to help maintain the skin's health for a long time under the influence of the sun. - formation and development of comedones and inflammatory lesions.

product
1142033 BIODERMA Photoderm AKN Mat SPF 30 fluīds, 40 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/75/c7/5dcfaf79c9af38d629fe9085b69b.png InStock 13.19 EUR 21.99 <p style="text-align:justify;">Augsta aizsardzība ādai ar noslieci uz piņņu veidošanos. Matējošs saules aizsargfluīds, kas nodrošina optimālu aizsardzību pret UV starojumu apvienojumā ar iekšēju bioloģisku aizsardzību, vienlaikus uzlabojot sebuma kvalitāti.</p> <p style="text-align:justify;">Pateicoties SUN ACTIVE DEFENSE patentētajam kompleksam, tie k nodrošināta augstas tehnoloģijas aizsardzība no saules ar pastiprinātu aizsardzību pret UVA starojumu. Tas ir UV filtru un patentētas bioloģiskas aizsardzības apvienojums, kas uzlabo ādas pašaizsardzības spējas, lai palīdzētu ilgstoši saglabāt ādas veselību saules ietekmē.Photoderm AKN Mat satur FLUIDACTIV™ patentēto kompleksu, kas uzlabo sebuma kvalitāti, kavējot to sabiezēšanu un poru aizsprostošanos, un līdz ar to – komedonu un iekaisīgo bojājumu veidošanos un attīstību.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sauļošanās kosmētika/Saules aizsarglīdzekļi