BEAUTYNOL (1+1) kapsulas, 30 gab.

BEAUTYNOL (1+1) kapsulas, 30 gab.

ACONITUM-OF
Derīguma termiņš: 2026-12-30
Beautynol ir efektīvs produkts, kas satur 21 komponentu, kuri pa asinsrites sistēmu nonāk ādas dziļākajos slāņos, matu saknēs un nagu augšanas zonā.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Beautynol.® matiem, nagiem, ādai! Beautynol.® ir efektīvs produkts, kas satur 21 komponentu, kuri pa asinsrites sistēmu nonāk ādas dziļākajos slāņos, matu saknēs un nagu augšanas zonā. Beautynol.® produkts ir īpašs ar to, ka satur retus Guavas un Pitangas augļu ekstraktus, kā arī speciāli izstrādātas vitamīnu un minerālvielu attiecības. Sastāvā esošie selēns, vitamīns E, cinks veicina šūnu aizsardzību pret oksidatīvo stresu. Biotīns, vitamīns A, selēns, jods un cinks palīdz uzturēt ādas veselību. Formulā esošais varš veicina normālu ādas un matu pigmentāciju, savukārt cinks un selēns palīdz uzturēt nagu veselību. Pantotēnskābe, vitamīns B12, tiamīns un jods palīdz nodrošināt normālu enerģijas ieguves vielmaiņu, bet pievienotais vitamīns D nepieciešams šūnu dalīšanās procesam.

Papildu informācija par produktu
product
1027843 BEAUTYNOL (1+1) kapsulas, 30 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/e8/f0/ca45c138be4bd4d0cf2d849e1d40.png InStock 18.39 EUR 18.39 <p style="text-align:justify;">Beautynol.® matiem, nagiem, ādai! Beautynol.® ir efektīvs produkts, kas satur 21 komponentu, kuri pa asinsrites sistēmu nonāk ādas dziļākajos slāņos, matu saknēs un nagu augšanas zonā. Beautynol.® produkts ir īpašs ar to, ka satur retus Guavas un Pitangas augļu ekstraktus, kā arī speciāli izstrādātas vitamīnu un minerālvielu attiecības. Sastāvā esošie selēns, vitamīns E, cinks veicina šūnu aizsardzību pret oksidatīvo stresu. Biotīns, vitamīns A, selēns, jods un cinks palīdz uzturēt ādas veselību. Formulā esošais varš veicina normālu ādas un matu pigmentāciju, savukārt cinks un selēns palīdz uzturēt nagu veselību. Pantotēnskābe, vitamīns B12, tiamīns un jods palīdz nodrošināt normālu enerģijas ieguves vielmaiņu, bet pievienotais vitamīns D nepieciešams šūnu dalīšanās procesam.</p> Menessaptieka/Visas preces/Pērkot vienu, otrs dāvanā