ACCU-CHECK Instant glucometer, 1 pcs.
0 0 (0 reviews)

ACCU-CHECK Instant glucometer, 1 pcs.

ROCHE DIAGNOSTICS
0 0 (0 reviews)
Expiration date: 2025-01-09
Vēlaties, lai būtu viegls veids, kā kontrolēt asins glikozes līmeni. Ar jauno Accu-Chek Instant mērītāju tas ir tikpat viegli un ātri kā īsziņu lasīšana telefonā.
Read more
Important information
The appearance of the product may differ from the one shown in the photo
Product prices can vary in pharmacies

Want an easy way to control your blood glucose? With the new Accu-Chek Instant meter, it's as easy and fast as viewing messages on your phone. No setup required - just insert a test strip, apply a small sample of blood to it and you will see your blood glucose reading on the large display.

product
1077181 ACCU-CHECK Instant glikometrs, 1 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/2f/37/e53f761b9eb4c11ec7c09e6e71bc.png OutOfStock 4.55 EUR 7.59 <p style="text-align:justify;">Vēlaties, lai būtu viegls veids, kā kontrolēt asins glikozes līmeni. Ar jauno Accu-Chek Instant mērītāju tas ir tikpat viegli un ātri kā īsziņu lasīšana telefonā. Nav vajadzīga sagatavošana – vienkārši ievietojiet teststrēmeli, uzklājiet nelielu asins paraugu un uz liela ekrāna nolasiet asins glikozes rezultātu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Medicīnas preces/Medicīniskās ierīces/Glikometri