EMBRYOLISSE Lait Creme Concentre krēms, 30 ml
3.5 3.5 (2 atsauksmes)

EMBRYOLISSE Lait Creme Concentre krēms, 30 ml

EMBRYOLISSE
3.5 3.5 (2 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2027-09-30
Mitrinošs krēms sejai un ķermenim, kuru var izmantot arī sejas attīrīšanai un kā sejas masku.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Dabiskās izcelsmes sastāvdaļas, kurās ir daudz neaizstājamo taukskābju un vitamīnu, ādu apgādā ar barības vielām, notur tajā mitrumu un palīdz aizsargāt pret ārējās vides kairinājumiem. Āda kļūst tvirtāka, zīdaini gluda, maiga un starojoša.
Izcilas rūpes par ādu. Šis krēmīgais pieniņš ir ideāls pamats dekoratīvajai kosmētikai, uzlabojot ādas toni, kalpo kā mitrinātājs vai skaistumkopšanas maska – pat ļoti sausai ādai rada patīkamu ieskaujošu sajūtu. Šo līdzekli var izmantot arī ādas kopšanai pēc skūšanās.

product
1195813 EMBRYOLISSE Lait Creme Concentre krēms, 30 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/f4/5c/ba58c0a62be78dc93304ced11e8c.png InStock 7.19 EUR 11.99 <p>Dabiskās izcelsmes sastāvdaļas, kurās ir daudz neaizstājamo taukskābju un vitamīnu, ādu apgādā ar barības vielām, notur tajā mitrumu un palīdz aizsargāt pret ārējās vides kairinājumiem. Āda kļūst tvirtāka, zīdaini gluda, maiga un starojoša.<br />Izcilas rūpes par ādu. Šis krēmīgais pieniņš ir ideāls pamats dekoratīvajai kosmētikai, uzlabojot ādas toni, kalpo kā mitrinātājs vai skaistumkopšanas maska – pat ļoti sausai ādai rada patīkamu ieskaujošu sajūtu. Šo līdzekli var izmantot arī ādas kopšanai pēc skūšanās.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Sejas krēmi