EMBRYOLISSE Firming Lifting sejas krēms, 50 ml
0 0 (0 atsauksmes)

EMBRYOLISSE Firming Lifting sejas krēms, 50 ml

EMBRYOLISSE
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
27.59 €
Derīguma termiņš: 2025-09-30
Daudzpusīga aktīva, šūnas atjaunojoša kopšana. Atjauno ādas blīvumu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Daudzpusīga aktīva, šūnas atjaunojoša kopšana. Atjauno ādas blīvumu. Metabiotika resveratrols un E vitamīns – sastāvdaļas ar spēcīgu atjaunojošo un antioksidanta iedarbību veicina kolagēna veidošanos un palīdz aizsargāt elastīnu. Izlīdzina ādu un padara to tvirtāku – hialuronskābe un kolagēns saista ūdeni ādā un izlīdzina grumbas. Baro – šī sviests un F vitamīna glicerīdi stiprina ādas hidrolipīdu aizsargslāni.
Āda kļūst tvirtāka un tiek mitrināta. Atgūst tekstūru un stingrību. Tiek atjaunots sejas ovāls, mazinās sīkās krunciņas un grumbiņas, āda iegūst jauneklīgāku izskatu. Patīkamais, kopjošais krēms ātri iesūcas ādā.

product
1195829 EMBRYOLISSE Firming Lifting sejas krēms, 50 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/72/30/a04070d2c9f6eb5dc4844b5c8930.png InStock 27.59 EUR 45.99 <p>Daudzpusīga aktīva, šūnas atjaunojoša kopšana. Atjauno ādas blīvumu. Metabiotika resveratrols un E vitamīns – sastāvdaļas ar spēcīgu atjaunojošo un antioksidanta iedarbību veicina kolagēna veidošanos un palīdz aizsargāt elastīnu. Izlīdzina ādu un padara to tvirtāku – hialuronskābe un kolagēns saista ūdeni ādā un izlīdzina grumbas. Baro – šī sviests un F vitamīna glicerīdi stiprina ādas hidrolipīdu aizsargslāni.<br />Āda kļūst tvirtāka un tiek mitrināta. Atgūst tekstūru un stingrību. Tiek atjaunots sejas ovāls, mazinās sīkās krunciņas un grumbiņas, āda iegūst jauneklīgāku izskatu. Patīkamais, kopjošais krēms ātri iesūcas ādā.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Sejas krēmi