ELEVIT Breastfeeding kapsulas, 30 gab.

ELEVIT Breastfeeding kapsulas, 30 gab.

BERLIMED S.A.
Derīguma termiņš: 2026-06-30
Elevit® Breastfeeding ir svarīgu vitamīnu, minerālvielu un DHS (dokozaheksaēnskābe - Omega-3 taukskābe) komplekss sievietēm, kas palīdz nodrošināt mātes un bērna vajadzības krūts barošanas laikā.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Svarīgu vitamīnu, minerālvielu un DHS (dokozaheksaēnskābe - Omega-3 taukskābe) komplekss, kas palīdz nodrošināt mātes un bērna vajadzības krūts barošanas laikā.

Mātes dokozaheksaēnskābes (DHS) patēriņš veicina augļa un zīdaiņa normālu SMADZEŅU un ACU attīstību*, C vitamīns un cinks veicina normālu IMŪNSISTĒMAS DARBĪBU, B2 vitamīns, B3 vitamīns, B5 vitamīns, B6 vitamīns, B12 vitamīns un dzelzs palīdz samazināt NOGURUMU un NESPĒKU, kalcijs ir nepieciešams kaulu veselības uzturēšanai un D vitamīns palīdz uzturēt KAULU veselību.

* Labvēlīgo ietekmi panāk, lietojot pārtikā diennakts devu 200 mg DHS papildus ieteicamajai Omega-3 tauksskābju diennakts devai pieaugušajiem, t.i., 250 mg DHS un EPS.

Papildu informācija par produktu
product
1059760 ELEVIT Breastfeeding kapsulas, 30 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/1f/71/0b191f9edc24d800652f2594de0f.png InStock 13.99 EUR 19.99 <p style="text-align:justify;">Svarīgu vitamīnu, minerālvielu un DHS (dokozaheksaēnskābe - Omega-3 taukskābe) komplekss, kas palīdz nodrošināt mātes un bērna vajadzības krūts barošanas laikā.</p> <p style="text-align:justify;">Mātes dokozaheksaēnskābes (DHS) patēriņš veicina augļa un zīdaiņa normālu SMADZEŅU un ACU attīstību*, C vitamīns un cinks veicina normālu IMŪNSISTĒMAS DARBĪBU, B2 vitamīns, B3 vitamīns, B5 vitamīns, B6 vitamīns, B12 vitamīns un dzelzs palīdz samazināt NOGURUMU un NESPĒKU, kalcijs ir nepieciešams kaulu veselības uzturēšanai un D vitamīns palīdz uzturēt KAULU veselību.</p> <p style="text-align:justify;">* Labvēlīgo ietekmi panāk, lietojot pārtikā diennakts devu 200 mg DHS papildus ieteicamajai Omega-3 tauksskābju diennakts devai pieaugušajiem, t.i., 250 mg DHS un EPS.</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Vitamīni ģimenei/Grūtniecēm