EFFERALGAN 500 mg putojošās tabletes, 16 gab.
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

EFFERALGAN 500 mg putojošās tabletes, 16 gab.

UPSA LABORAT.
Derīguma termiņš: 2025-01-30
Efferalgan ir zāles vieglu un mērenu sāpju un/vai drudža ārstēšanai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Efferalgan ir zāles vieglu un mērenu sāpju un/vai drudža ārstēšanai. Efferalgan ir putojošo tablešu veidā, kas nozīmē to, ka tiklīdz Jūs to izšķīdināt ūdenī, tās ātrāk nekā parasta tablete atvieglo sāpes. Efferalgan var izmantot, ja Jums ir galvassāpes, zobu sāpes, iekaisis kakls, muskuļu sāpes un sāpīgas menstruācijas. Tas arī samazina temperatūru un atvieglo saaukstēšanās un gripas simptomus.

Papildu informācija par produktu
product
105016 EFFERALGAN 500 mg putojošās tabletes, 16 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/f6/da/358c2ee9bccb29257de3975be3b2.png InStock 5.3 EUR 5.3 <p style="text-align:justify;">Efferalgan ir zāles vieglu un mērenu sāpju un/vai drudža ārstēšanai. Efferalgan ir putojošo tablešu veidā, kas nozīmē to, ka tiklīdz Jūs to izšķīdināt ūdenī, tās ātrāk nekā parasta tablete atvieglo sāpes. Efferalgan var izmantot, ja Jums ir galvassāpes, zobu sāpes, iekaisis kakls, muskuļu sāpes un sāpīgas menstruācijas. Tas arī samazina temperatūru un atvieglo saaukstēšanās un gripas simptomus.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Saaukstēšanās un sāpes/Paaugstināta temperatūra