DUREX Play Aloe Vera 2in1 lubrikants, 200 ml
0 0 (0 atsauksmes)

DUREX Play Aloe Vera 2in1 lubrikants, 200 ml

SSL INTERNACIONAL
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
7.90 €
Derīguma termiņš: 2025-08-30
Patīkama un glāstoša intīmās masāžas želeja un lubrikants.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Patīkama un glāstoša intīmās masāžas želeja un lubrikants. Lietojiet to nomierinošai masāžai vai kā lubrikantu intīmajās zonās.

Play™ ALoe Vera masāžas želeja un intīmais lubrikants „divi vienā” satur Aloe vera, kam ir zināmas ādu kopjošas un barojošas īpašības, tas ir maigs un glāstošs un jūs to varat lietot, kur vien vēlaties. Lubrikants samazina vagīnas sausumu un intīmo diskomfortu, vienlaicīgi piedāvājot jaunu seksuālu pieredzi jums abiem. Play™ ALoe Vera masāžas želeja un intīmais lubrikants ir zīdaini maigs un to var lietot gan uz ķermeņa, gan intīmajām zonām. Tas nav taukains un nesatur smaržvielas. Mūsu īpaši izstrādātai pudelei ir unikāls masāžas aplikators, kas ir izmantojams sajūtu atraisīšanai. Šis lubrikants šķīst ūdenī un ir viegli nomazgājams. Tas nav lipīgs.

product
193296 DUREX Play Aloe Vera 2in1 lubrikants, 200 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/ab/bb/a3b0425a8d1f9d21b30f0619e6ff.png InStock 7.9 EUR 15.8 <p style="text-align:justify;">Patīkama un glāstoša intīmās masāžas želeja un lubrikants. Lietojiet to nomierinošai masāžai vai kā lubrikantu intīmajās zonās.<br /><br />Play™ ALoe Vera masāžas želeja un intīmais lubrikants „divi vienā” satur Aloe vera, kam ir zināmas ādu kopjošas un barojošas īpašības, tas ir maigs un glāstošs un jūs to varat lietot, kur vien vēlaties. Lubrikants samazina vagīnas sausumu un intīmo diskomfortu, vienlaicīgi piedāvājot jaunu seksuālu pieredzi jums abiem. Play™ ALoe Vera masāžas želeja un intīmais lubrikants ir zīdaini maigs un to var lietot gan uz ķermeņa, gan intīmajām zonām. Tas nav taukains un nesatur smaržvielas. Mūsu īpaši izstrādātai pudelei ir unikāls masāžas aplikators, kas ir izmantojams sajūtu atraisīšanai. Šis lubrikants šķīst ūdenī un ir viegli nomazgājams. Tas nav lipīgs.</p> Menessaptieka/Visas preces/Higiēnas preces/Kontracepcija/Lubrikanti