DUREX Mutual Pleasure prezervatīvi, 3 gab.
0 0 (0 atsauksmes)

DUREX Mutual Pleasure prezervatīvi, 3 gab.

RECKITT BENCKISER
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2026-09-30
Rieviņas un reljefie punktiņi palīdzēs viņai sasniegt orgasmu, bet Performa™ lubrikants prezervatīva iekšpusē palīdzēs viņam to attālināt.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Ar reljefām rieviņām un punktiņiem, lai palīdzētu viņai pietuvināt kulminācijas brīdi un ar īpašu lubrikantu iekšpusē, kas palīdzēs viņam to attālināt.

Performa™ lubrikants prezervatīva iekšpusē palīdzēs viņam attālināt kulminācijas brīdi, bet reljefie punktiņi un rieviņas tā ārpusē sniegs viņai vairāk baudas, tā stimulējot ātrāk sasniegt orgasmu.

product
1038917 DUREX Mutual Pleasure prezervatīvi, 3 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/92/d9/f7f852eb899a07dd2f26a05d9daf.png OutOfStock 5.09 EUR 5.09 <p style="text-align:justify;">Ar reljefām rieviņām un punktiņiem, lai palīdzētu viņai pietuvināt kulminācijas brīdi un ar īpašu lubrikantu iekšpusē, kas palīdzēs viņam to attālināt.</p> <p style="text-align:justify;">Performa™ lubrikants prezervatīva iekšpusē palīdzēs viņam attālināt kulminācijas brīdi, bet reljefie punktiņi un rieviņas tā ārpusē sniegs viņai vairāk baudas, tā stimulējot ātrāk sasniegt orgasmu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Higiēnas preces/Kontracepcija/Prezervatīvi