DUREX Mutual Pleasure prezervatīvi, 10 gab.
0 0 (0 atsauksmes)

DUREX Mutual Pleasure prezervatīvi, 10 gab.

RECKITT BENCKISER
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
11.54 €
Derīguma termiņš: 2027-07-30
Rieviņas un reljefie punktiņi palīdzēs viņai sasniegt orgasmu, bet Performa™ lubrikants prezervatīva iekšpusē palīdzēs viņam to attālināt.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Ar reljefām rieviņām un punktiņiem, lai palīdzētu viņai pietuvināt kulminācijas brīdi un ar īpašu lubrikantu iekšpusē, kas palīdzēs viņam to attālināt.

Performa™ lubrikants prezervatīva iekšpusē palīdzēs viņam attālināt kulminācijas brīdi, bet reljefie punktiņi un rieviņas tā ārpusē sniegs viņai vairāk baudas, tā stimulējot ātrāk sasniegt orgasmu

Atcerieties, ka neviena kontracepcijas metode nesniedz 100 % aizsardzību pret grūtniecību, HIV vai seksuāli transmisīvām infekcijām. Ir labi būt zinošam(-ai), tāpēc Izlasiet lietošanas instrukciju, it īpaši, lietojot prezervatīvus orālajam vai anālajam seksam.

RADĪTI PATIEŠĀM LABAM SEKSAM!

Caurspīdīgi dabiskā lateksa prezervatīvi. Nominālais platums 56 mm.
Performa™ lubrikants prezervatīva iekšpusē ar 5 % benzokaīnu darbojas kā vietējais anestēzijas līdzeklis un palīdzēs viņam attālināt kulminācijas brīdi.
Durex kvalitāte: 100 % elektroniski pārbaudīti. Katrai partijai ir veikti 5 veidu kvalitātes testi. Papildus šie prezervatīvi ir arī dermatoloģiski testēti.
product
1038908 DUREX Mutual Pleasure prezervatīvi, 10 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/bd/04/38fba6c747106a386134fdb5e451.png InStock 11.54 EUR 16.48 <div class="product-page"> <div class="product-description"> <div> <p style="text-align:justify;">Ar reljefām rieviņām un punktiņiem, lai palīdzētu viņai pietuvināt kulminācijas brīdi un ar īpašu lubrikantu iekšpusē, kas palīdzēs viņam to attālināt.</p> <p style="text-align:justify;">Performa™ lubrikants prezervatīva iekšpusē palīdzēs viņam attālināt kulminācijas brīdi, bet reljefie punktiņi un rieviņas tā ārpusē sniegs viņai vairāk baudas, tā stimulējot ātrāk sasniegt orgasmu</p> <p style="text-align:justify;">Atcerieties, ka neviena kontracepcijas metode nesniedz 100 % aizsardzību pret grūtniecību, HIV vai seksuāli transmisīvām infekcijām. Ir labi būt zinošam(-ai), tāpēc Izlasiet lietošanas instrukciju, it īpaši, lietojot prezervatīvus orālajam vai anālajam seksam.</p> <p style="text-align:justify;">RADĪTI PATIEŠĀM LABAM SEKSAM!</p> </div> </div> </div> <div class="product-advantages"> <div class="product-advantages__wrapper"> <div class="product-advantages__left-block"><span class="product-advantages__text">Caurspīdīgi dabiskā lateksa prezervatīvi. Nominālais platums 56 mm.</span></div> </div> <div class="product-advantages__wrapper"> <div class="product-advantages__content"><span class="product-advantages__text">Performa™ lubrikants prezervatīva iekšpusē ar 5 % benzokaīnu darbojas kā vietējais anestēzijas līdzeklis un palīdzēs viņam attālināt kulminācijas brīdi.</span></div> </div> <div class="product-advantages__wrapper"> <div class="product-advantages__content"><span class="product-advantages__text">Durex kvalitāte: 100 % elektroniski pārbaudīti. Katrai partijai ir veikti 5 veidu kvalitātes testi. Papildus šie prezervatīvi ir arī dermatoloģiski testēti.</span></div> </div> </div> Menessaptieka/Visas preces/Higiēnas preces/Kontracepcija/Prezervatīvi