DUREX Invisible XL prezervatīvi, 3 gab.
0 0 (0 atsauksmes)

DUREX Invisible XL prezervatīvi, 3 gab.

RECKITT BENCKISER
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
3.14 €
Derīguma termiņš: 2027-12-31
Invisible XLir plānākie nearomatizētie lateksa prezervatīvi no Durex nedaudz platākā izmērā, nekā standarta prezervatīvi.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Invisible XL- plānākie nearomatizētie lateksa prezervatīvi no Durex nedaudz platākā izmērā, nekā standarta prezervatīvi. Šie prezervatīvi ir tikai 0,04–0,05 mm plāni un 56 mm plati (Durex prezervatīvu standarta platums ir 52 mm). Prezervatīvam ir taisnas malas un paplašināts gals, tie ir caurspīdīgi, apstrādāti ar lubrikantu, ekstraplāni un viegli uzvelkami. Tie ir ne tikai nesajūtami, bet arī praktiski neredzami, kas ļaus aizmirst par to esamību kulminācijas brīdī. Šos prezervatīvus var izmantot gan maksts, gan anālajam seksam. Lai gan šie Durex prezervatīvi ir visplānākie no Durex lateksa prezervatīvu klāsta, to uzticamība un drošība pilnībā atbilst visiem Durex standartiem, jo Durex ir vieni no visuzticamākajiem prezervatīviem pasaulē.

product
1038780 DUREX Invisible XL prezervatīvi, 3 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/2c/44/11cbf09d2a69d4fab1408e22cdc9.jpg InStock 3.14 EUR 5.23 <p style="text-align:justify;">Invisible XL- plānākie nearomatizētie lateksa prezervatīvi no Durex nedaudz platākā izmērā, nekā standarta prezervatīvi. Šie prezervatīvi ir tikai 0,04–0,05 mm plāni un 56 mm plati (Durex prezervatīvu standarta platums ir 52 mm). Prezervatīvam ir taisnas malas un paplašināts gals, tie ir caurspīdīgi, apstrādāti ar lubrikantu, ekstraplāni un viegli uzvelkami. Tie ir ne tikai nesajūtami, bet arī praktiski neredzami, kas ļaus aizmirst par to esamību kulminācijas brīdī. Šos prezervatīvus var izmantot gan maksts, gan anālajam seksam. Lai gan šie Durex prezervatīvi ir visplānākie no Durex lateksa prezervatīvu klāsta, to uzticamība un drošība pilnībā atbilst visiem Durex standartiem, jo Durex ir vieni no visuzticamākajiem prezervatīviem pasaulē.</p> Menessaptieka/Visas preces/Higiēnas preces/Kontracepcija/Prezervatīvi