DUREX Invisible Close Fit prezervatīvi, 3 gab.
0 0 (0 atsauksmes)

DUREX Invisible Close Fit prezervatīvi, 3 gab.

RECKITT BENCKISER
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2027-10-30
Durex Invisible Close fit tika izveidoti, lai sniegtu maksimālu jutīgumu, vienlaikus nodrošinot augstu drošības līmeni.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.
  • Piemēroti vīriešiem, kas dod priekšroku cieši pieguļošiem prezervatīviem.
  • Plāni, pieguļošas formas, gludi prezervatīvi, ar spermas rezervuāru un silikona lubrikantu.
  • Augsts jutīgums, vienlaikus nodrošinot augstu drošības līmeni.

Durex Invisible Close fit tika izveidoti, lai sniegtu maksimālu jutīgumu, vienlaikus nodrošinot augstu drošības līmeni. Piemēroti vīriešiem, kas vēlas izmantot plānos Invisible, bet dod priekšroku ciešāk pieguļošiem prezervatīviem.

Atcerieties, ka neviena kontracepcijas metode nesniedz 100% aizsardzību pret grūtniecību, HIV vai seksuāli transmisīvām infekcijām. Ir labi būt zinošam(-ai), tāpēc Izlasiet lietošanas instrukciju, it īpaši, lietojot prezervatīvus orālajam vai anālajam seksam.

product
1038782 DUREX Invisible Close Fit prezervatīvi, 3 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/50/1e/4517eb72f517c6f5fb738df312e6.jpg InStock 3.4 EUR 5.23 <ul style="text-align:justify;"><li>Piemēroti vīriešiem, kas dod priekšroku cieši pieguļošiem prezervatīviem.</li> <li>Plāni, pieguļošas formas, gludi prezervatīvi, ar spermas rezervuāru un silikona lubrikantu.</li> <li>Augsts jutīgums, vienlaikus nodrošinot augstu drošības līmeni.</li> </ul><p style="text-align:justify;">Durex Invisible Close fit tika izveidoti, lai sniegtu maksimālu jutīgumu, vienlaikus nodrošinot augstu drošības līmeni. Piemēroti vīriešiem, kas vēlas izmantot plānos Invisible, bet dod priekšroku ciešāk pieguļošiem prezervatīviem.</p> <p style="text-align:justify;">Atcerieties, ka neviena kontracepcijas metode nesniedz 100% aizsardzību pret grūtniecību, HIV vai seksuāli transmisīvām infekcijām. Ir labi būt zinošam(-ai), tāpēc Izlasiet lietošanas instrukciju, it īpaši, lietojot prezervatīvus orālajam vai anālajam seksam.</p> Menessaptieka/Visas preces/Higiēnas preces/Kontracepcija/Prezervatīvi