DUREX Intima Balance želeja-lubrikants, 50 ml
5.0 5 (1 atsauksme)

DUREX Intima Balance želeja-lubrikants, 50 ml

RECKITT BENCKISER
5.0 5 (1 atsauksme)
Kopā
9.25 €
Derīguma termiņš: 2025-05-30
Viegls un zīdains intīmais lubrikants uz ūdens bāzes. Dermatoloģiski pārbaudīts, nesatur smaržvielas.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Veselīgas vagīnas pH ir līdzsvarots, taču stress, izmaiņas mūsu ciklos vai standarta mazgāšanas līdzekļu un želeju lietošana var izjaukt balansu. Kad tas notiek, sliktās baktērijas var savairoties, radot nepatīkamas smakas, diskomfortu un biežākas vaginālās infekcijas.

Šis dermatoloģiski pārbaudītais prebiotikais intīmais gels ir uz ūdens bāzes un izgatavots ar mūsu Pro-pH ™ formulu, lai palīdzētu uzturēt veselīgu vagīnas pH līdzsvaru. Nav pievienoti sulfāti, parabēni, silikoni vai mākslīgas smaržvielas. Tas palīdz mazināt berzi dzimumakta laikā - atbrīvo no diskomforta un sniedz lielāku baudu.

  • Ūdens bāzes lubrikants.
  • PH saderīgs ar vagīnas pH (3.5 - 4.5).
  • Sniedz komfortu un slīdīgumu.
product
1077280 DUREX Intima Balance želeja-lubrikants, 50 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/9f/f0/9336c584d6b1554ac247c4da7fb5.png InStock 9.25 EUR 15.41 <p class="p1" style="text-align:justify;">Veselīgas vagīnas pH ir līdzsvarots, taču stress, izmaiņas mūsu ciklos vai standarta mazgāšanas līdzekļu un želeju lietošana var izjaukt balansu. Kad tas notiek, sliktās baktērijas var savairoties, radot nepatīkamas smakas, diskomfortu un biežākas vaginālās infekcijas.</p> <p class="p1" style="text-align:justify;">Šis dermatoloģiski pārbaudītais prebiotikais intīmais gels ir uz ūdens bāzes un izgatavots ar mūsu Pro-pH ™ formulu, lai palīdzētu uzturēt veselīgu vagīnas pH līdzsvaru. Nav pievienoti sulfāti, parabēni, silikoni vai mākslīgas smaržvielas. Tas palīdz mazināt berzi dzimumakta laikā - atbrīvo no diskomforta un sniedz lielāku baudu.</p> <div class="product-advantages"> <div class="product-advantages__wrapper"> <ul><li><span class="product-advantages__text">Ūdens bāzes lubrikants.</span></li> <li><span class="product-advantages__text">P</span>H saderīgs ar vagīnas pH (3.5 - 4.5).</li> <li>Sniedz komfortu un slīdīgumu.</li> </ul></div> </div> Menessaptieka/Visas preces/Higiēnas preces/Kontracepcija/Lubrikanti