DUREX Intense prezervatīvi, 10 gab.
0 0 (0 atsauksmes)

DUREX Intense prezervatīvi, 10 gab.

RECKITT BENCKISER
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
11.54 €
Derīguma termiņš: 2028-08-30
Šis prezervatīvs patiešām padara seksu labāku abiem!
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Reljefu rieviņu, punktiņu tekstūra un Desirex gels sildošām, atvēsinošām un tirpas radošām sajūtām viņai. Šis prezervatīvs patiešām padara seksu labāku abiem!

Viņai - stimulējoša, reljefu rieviņu un punktiņu tekstūra un “Desirex” gēls sildošām, atvēsinošām un tirpas radošām sajūtām, kas radīs mainīgu sajūtu viļņus, palielinot viņas orgasmu intensitāti un biežumu. Vēl intensīvākai simulācijai viņai izmantojiet Durex Intense orgasmu gelu. Viņam – gūstiet vairāk baudas vērojot viņas uzbudinājumu, tā padarot seksu abiem vēl aizraujošāku. Visi vīrieši tagad var sniegt pasauli satricinošus orgasmus ar šiem Durex Intense prezervartīviem! Nav piemēroti anālajam seksam. Šī produkta lietošana var izraisīt kairinājumu. Ja tā notiek, pārtrauciet tā lietošanu. Ja kairinājums nemazinās, meklējiet ārsta palīdzību. Šo prezervatīvu izgatavošanas tehnoloģija ļauj tiem labi smaržot. Ar piparmētru smaržu. Dermatoloģiski pārbaudīts. Seksa dažādībai var lietot Durex PlayTM lubrikantus un masāžas gēlus. Izlasiet katra lubrikanta instrukciju, lai pārliecinātos par tā savietojamību ar prezervatīviem.

product
1038342 DUREX Intense prezervatīvi, 10 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/83/63/cfd09aef8034847581ef5a47c174.jpg InStock 11.54 EUR 16.48 <p style="text-align:justify;">Reljefu rieviņu, punktiņu tekstūra un Desirex gels sildošām, atvēsinošām un tirpas radošām sajūtām viņai. Šis prezervatīvs patiešām padara seksu labāku abiem!<br /><br />Viņai - stimulējoša, reljefu rieviņu un punktiņu tekstūra un “Desirex” gēls sildošām, atvēsinošām un tirpas radošām sajūtām, kas radīs mainīgu sajūtu viļņus, palielinot viņas orgasmu intensitāti un biežumu. Vēl intensīvākai simulācijai viņai izmantojiet Durex Intense orgasmu gelu. Viņam – gūstiet vairāk baudas vērojot viņas uzbudinājumu, tā padarot seksu abiem vēl aizraujošāku. Visi vīrieši tagad var sniegt pasauli satricinošus orgasmus ar šiem Durex Intense prezervartīviem! Nav piemēroti anālajam seksam. Šī produkta lietošana var izraisīt kairinājumu. Ja tā notiek, pārtrauciet tā lietošanu. Ja kairinājums nemazinās, meklējiet ārsta palīdzību. Šo prezervatīvu izgatavošanas tehnoloģija ļauj tiem labi smaržot. Ar piparmētru smaržu. Dermatoloģiski pārbaudīts. Seksa dažādībai var lietot Durex PlayTM lubrikantus un masāžas gēlus. Izlasiet katra lubrikanta instrukciju, lai pārliecinātos par tā savietojamību ar prezervatīviem.</p> Menessaptieka/Visas preces/Higiēnas preces/Kontracepcija/Prezervatīvi