DUREX Classic prezervatīvi, 3 gab.
0 0 (0 atsauksmes)

DUREX Classic prezervatīvi, 3 gab.

SSL INTERNACIONAL
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2028-09-30
Prezervatīvi ir īpaši izstrādāti, lai būtu ērti uzvelkami un lietojami.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Durex Classic prezervatīvi ir oriģinālie Durex prezervatīvi pamata aizsardzībai. Viegli uzvelkami, taisnām sieniņām, ar spermas rezervuāru. Nominālais platums: 56 mm. Tie ir īpaši izstrādāti, lai būtu ērti uzvelkami un lietojami. Prezervatīvs labi smaržo un jūs varat relaksēties un izbaudīt. Visi mūsu lateksa prezervatīvi pārsniedz ISO 4074 kvalitātes standarta prasības vīriešu dabiskā lateksa prezervatīviem.

Šie prezervatīvi ir izgatavoti no dabīgā lateksa, kas var izraisīt alerģiskas reakcijas, ieskaitot anafilaktisko šoku, ja lietotājs ir alerģisks pret lateksu.

product
1037534 DUREX Classic prezervatīvi, 3 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/8e/e8/f38921bdd673c7462488d50bf180.jpg InStock 2.2 EUR 3.39 <p style="text-align:justify;">Durex Classic prezervatīvi ir oriģinālie Durex prezervatīvi pamata aizsardzībai. Viegli uzvelkami, taisnām sieniņām, ar spermas rezervuāru. Nominālais platums: 56 mm. Tie ir īpaši izstrādāti, lai būtu ērti uzvelkami un lietojami. Prezervatīvs labi smaržo un jūs varat relaksēties un izbaudīt. Visi mūsu lateksa prezervatīvi pārsniedz ISO 4074 kvalitātes standarta prasības vīriešu dabiskā lateksa prezervatīviem.</p> <p style="text-align:justify;">Šie prezervatīvi ir izgatavoti no dabīgā lateksa, kas var izraisīt alerģiskas reakcijas, ieskaitot anafilaktisko šoku, ja lietotājs ir alerģisks pret lateksu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Higiēnas preces/Kontracepcija/Prezervatīvi