DUPHALAC FRUIT šķīdums, 500 ml
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

DUPHALAC FRUIT šķīdums, 500 ml

ABBOT BIOLOGICALS B.V.
Derīguma termiņš: 2025-12-30
Duphalac Fruit satur caureju veicinošu līdzekli, ko sauc par laktulozi. Saistot ūdeni zarnās.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Duphalac Fruit satur caureju veicinošu līdzekli, ko sauc par laktulozi. Saistot ūdeni zarnās, tas mīkstina un atvieglo vēdera izeju. Laktuloze organismā neuzsūcas. Duphalac Fruit lieto aizcietējuma ārstēšanai (neregulāra zarnu darbība, cieti un sausi izkārnījumi) un, lai veicinātu mīkstu vēdera izeju.

Papildu informācija par produktu
product
1047449 DUPHALAC FRUIT šķīdums, 500 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/9b/33/6c2346d9432f80fe049abfaaf7e8.png InStock 12.98 EUR 12.98 <p style="text-align:justify;">Duphalac Fruit satur caureju veicinošu līdzekli, ko sauc par laktulozi. Saistot ūdeni zarnās, tas mīkstina un atvieglo vēdera izeju. Laktuloze organismā neuzsūcas. Duphalac Fruit lieto aizcietējuma ārstēšanai (neregulāra zarnu darbība, cieti un sausi izkārnījumi) un, lai veicinātu mīkstu vēdera izeju.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Gremošanas sistēma/Aizcietejumi