DUCRAY Keracnyl gels, 200 ml
0 0 (0 atsauksmes)

DUCRAY Keracnyl gels, 200 ml

LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES DUCRAY
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
10.79 €
Derīguma termiņš: 2026-06-30
Putojošs gels sejas attīrīšanai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Ducray Keracnyl Foaming Gel ir paredzēts sejas higiēnai taukainai un/vai pūtītēm pakļautai ādai. Šis attīrošais gēls attīra un atsvaidzina taukainu un/vai pūtītēm pakļautu ādu.

Izstrādāts ar Sabal serrulata ekstraktu, kas spēj noņemt no ādas lieko eļļu, un ar hidrogenētu rīcineļļu, kas virspusēji iedarbojas uz ādu ar pretmikrobu un pretiekaisuma darbību, kavējot baktēriju, kas izraisa pūtītes, izplatīšanos.

Pēc 96 % klīniskajā pētījumā iesaistīto brīvprātīgo domām, pēc uzklāšanas āda tiek nekavējoties nomierināta, savukārt 100 % apstiprina tīras un perfekti attīrītas ādas sajūtu.

Drīkst lietot kopā ar dāžādiem ārstnieciskiem medikamentiem (tolerance pārbaudīta kombinācijā).

product
1163954 DUCRAY Keracnyl gels, 200 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/d3/a4/1dc017a60e4d657421dec675ed60.png InStock 10.79 EUR 17.99 <p style="text-align:justify;">Ducray Keracnyl Foaming Gel ir paredzēts sejas higiēnai taukainai un/vai pūtītēm pakļautai ādai. Šis attīrošais gēls attīra un atsvaidzina taukainu un/vai pūtītēm pakļautu ādu.</p> <p style="text-align:justify;">Izstrādāts ar Sabal serrulata ekstraktu, kas spēj noņemt no ādas lieko eļļu, un ar hidrogenētu rīcineļļu, kas virspusēji iedarbojas uz ādu ar pretmikrobu un pretiekaisuma darbību, kavējot baktēriju, kas izraisa pūtītes, izplatīšanos.</p> <p style="text-align:justify;">Pēc 96 % klīniskajā pētījumā iesaistīto brīvprātīgo domām, pēc uzklāšanas āda tiek nekavējoties nomierināta, savukārt 100 % apstiprina tīras un perfekti attīrītas ādas sajūtu.</p> <p style="text-align:justify;">Drīkst lietot kopā ar dāžādiem ārstnieciskiem medikamentiem (tolerance pārbaudīta kombinācijā).</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Attīrīšana un tonizēšana