DSD DE LUXE Dixidox 4.3 maska matiem, 200 ml
5.0 5 (1 atsauksme)

DSD DE LUXE Dixidox 4.3 maska matiem, 200 ml

DSD PHARM S.L.
5.0 5 (1 atsauksme)
Kopā
44.99 €
Derīguma termiņš: 2027-08-01
Keratīna maska matiem.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Dubultas iedarbības maska, kas stimulē galvas ādas mikrocirkulāciju un palīdz uzlabot mata struktūru. Tās sastāvā ir tādi matu augšanu stimulējoši komponenti, kā koffeīns, vasodilatātors Capsaicīns, rauga ekstrakts un adenozīns, kas iekapsulēts nanoizmēra liposomās. Augstā koncentrācijā esošie hidrolizētais keratīns un vitamīni nodrošina strauju bojātu matu struktūras atjaunošanos. Pēc kopšanas ar masku mati kļūst spīdīgi, spēcīgi un apjomīgi.

Piesardzības pasākumi.
Nenorīt. Produkts ir paredzēts tikai ārīgai lietošanai. Nelietojiet, ja Jums ir paaugstināta jutība pret kādu no produkta sastāvdaļām. Izvairieties no kontakta ar acīm, ja tas iekļuvis acīs – nekavējoties skalot ar lielu daudzumu remdena ūdens. Nav kontraindikāciju. Blakusparādības nav konstatētas.

product
204170 DSD DE LUXE Dixidox 4.3 maska matiem, 200 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/fe/fb/ae31a70d70d78604577bc79e5c47.png InStock 44.99 EUR 44.99 <p style="text-align:justify;">Dubultas iedarbības maska, kas stimulē galvas ādas mikrocirkulāciju un palīdz uzlabot mata struktūru. Tās sastāvā ir tādi matu augšanu stimulējoši komponenti, kā koffeīns, vasodilatātors Capsaicīns, rauga ekstrakts un adenozīns, kas iekapsulēts nanoizmēra liposomās. Augstā koncentrācijā esošie hidrolizētais keratīns un vitamīni nodrošina strauju bojātu matu struktūras atjaunošanos. Pēc kopšanas ar masku mati kļūst spīdīgi, spēcīgi un apjomīgi.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Piesardzības pasākumi.</strong><br />Nenorīt. Produkts ir paredzēts tikai ārīgai lietošanai. Nelietojiet, ja Jums ir paaugstināta jutība pret kādu no produkta sastāvdaļām. Izvairieties no kontakta ar acīm, ja tas iekļuvis acīs – nekavējoties skalot ar lielu daudzumu remdena ūdens. Nav kontraindikāciju. Blakusparādības nav konstatētas.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Matu kopšana/Matu maskas