DSD DE LUXE Dixidox 4.2 matu kondicionieris, 500 ml
4.5 4.5 (2 atsauksmes)

DSD DE LUXE Dixidox 4.2 matu kondicionieris, 500 ml

DSD PHARM S.L.
4.5 4.5 (2 atsauksmes)
Kopā
26.59 €
Derīguma termiņš: 2027-07-13
Trīskāršas iedarbības kondicionieris matiem.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Dubultas iedarbības matu kopšanas līdzeklis, kas gan stimulē matu augšanu, gan uzlabo to struktūru. Starp sastāvdaļām, kas uzlabo un reģenerē matu struktūru kondicionieris satur Šī sviestu, hidrolizētu kolagēnu, keratīnu, aloe vera un augstu pantenola koncentrāciju. Kondicionējošais balzāms satur sastāvdaļas, kas radītas matu augšanas stimulācijai – proteīnu un minerālvielu kompleksu, bagātinātu ar biopieejamām vielām – cinku, dzelzi, silikonu un magniju. Multivitamīnu komplekss ietver labi pazīstamus antioksidantus un stimulantus, vitamīnus A, C, E, PP, pantenolu, riboflavīnu, biotīnu, inositolu, tiamīnu, piridoksīnu, nikotinamīdu. Balzāms satur arī plaši pazīstamo antiandrogēnu, Saw Palmetto ekstraktu.

Piesardzības pasākumi.
Nenorīt. Produkts ir paredzēts tikai ārīgai lietošanai. Nelietojiet, ja Jums ir paaugstināta jutība pret kādu no produkta sastāvdaļām. Izvairieties no kontakta ar acīm, ja tas iekļuvis acīs – nekavējoties skalot ar lielu daudzumu remdena ūdens. Nav kontraindikāciju. Neveidojas mijiedarbības. Blakusparādības nav konstatētas.

product
204162 DSD DE LUXE Dixidox 4.2 matu kondicionieris, 500 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/4a/09/6621fbfc893be03f5cae53e0b343.png InStock 26.59 EUR 37.99 <p style="text-align:justify;">Dubultas iedarbības matu kopšanas līdzeklis, kas gan stimulē matu augšanu, gan uzlabo to struktūru. Starp sastāvdaļām, kas uzlabo un reģenerē matu struktūru kondicionieris satur Šī sviestu, hidrolizētu kolagēnu, keratīnu, aloe vera un augstu pantenola koncentrāciju. Kondicionējošais balzāms satur sastāvdaļas, kas radītas matu augšanas stimulācijai – proteīnu un minerālvielu kompleksu, bagātinātu ar biopieejamām vielām – cinku, dzelzi, silikonu un magniju. Multivitamīnu komplekss ietver labi pazīstamus antioksidantus un stimulantus, vitamīnus A, C, E, PP, pantenolu, riboflavīnu, biotīnu, inositolu, tiamīnu, piridoksīnu, nikotinamīdu. Balzāms satur arī plaši pazīstamo antiandrogēnu, Saw Palmetto ekstraktu.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Piesardzības pasākumi.</strong><br />Nenorīt. Produkts ir paredzēts tikai ārīgai lietošanai. Nelietojiet, ja Jums ir paaugstināta jutība pret kādu no produkta sastāvdaļām. Izvairieties no kontakta ar acīm, ja tas iekļuvis acīs – nekavējoties skalot ar lielu daudzumu remdena ūdens. Nav kontraindikāciju. Neveidojas mijiedarbības. Blakusparādības nav konstatētas.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Matu kopšana/Kondicionieri