DRY NITES Zēniem 4-7 gadi autiņbiksītes , 10 gab.
5.0 5 (1 atsauksme)

DRY NITES Zēniem 4-7 gadi autiņbiksītes , 10 gab.

KIMBERLY-CLARK
5.0 5 (1 atsauksme)
Kopā
7.43 €
Derīguma termiņš: 2025-09-30
Tie ir īpaši izstrādāti bērniem, kuriem gadās nesaturēšana.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Naktsveļa DryNites® ir absorbējošas autiņbiksītes-biksītes zēniem un meitenēm vecumā no 4 līdz 7 gadiem un 8-15 gadiem. Tās ir īpaši izstrādātas bērniem, kuriem gadās nesaturēšana.
Biksīšu augstā uzsūkšanas spēja atbilst vecumam, kuram tās paredzētas. Izmantojot DryNites® nakts biksītes, gādājiet par mierīgu nakti gan bērnam, gan sev!

Galvenās nakts veļas DryNites® īpašības:

  • dizains zēniem un meitenēm;
  • veļas absorbējošā daļa atbilst bērna vecumam;
  • ūdensnecaurlaidīgs ārējais slānis;
  • elastīgas sānu daļas;
  • ar savu modeli un krāsu atgādina parastu apakšveļu;
  • materiāls, no kura izgatavotas biksītes, ir viegls un patīkams ķermenim;
  • autiņu apakšbiksītes zem apģērba nav redzamas.
product
10118350 DRY NITES Zēniem 4-7 gadi autiņbiksītes , 10 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/85/41/0c63c7c283b454f0432fa28b319d.png InStock 7.43 EUR 9.29 <p style="text-align:justify;">Naktsveļa DryNites® ir absorbējošas autiņbiksītes-biksītes zēniem un meitenēm vecumā no 4 līdz 7 gadiem un 8-15 gadiem. Tās ir īpaši izstrādātas bērniem, kuriem gadās nesaturēšana.<br />Biksīšu augstā uzsūkšanas spēja atbilst vecumam, kuram tās paredzētas. Izmantojot DryNites® nakts biksītes, gādājiet par mierīgu nakti gan bērnam, gan sev!</p> <p>Galvenās nakts veļas DryNites® īpašības:</p> <ul><li style="text-align:justify;">dizains zēniem un meitenēm;</li> <li style="text-align:justify;">veļas absorbējošā daļa atbilst bērna vecumam;</li> <li style="text-align:justify;">ūdensnecaurlaidīgs ārējais slānis;</li> <li style="text-align:justify;">elastīgas sānu daļas;</li> <li style="text-align:justify;">ar savu modeli un krāsu atgādina parastu apakšveļu;</li> <li style="text-align:justify;">materiāls, no kura izgatavotas biksītes, ir viegls un patīkams ķermenim;</li> <li style="text-align:justify;">autiņu apakšbiksītes zem apģērba nav redzamas.</li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Māmiņām un bērniem/Preces bērnam/Autiņbiksītes