DRICLOR Roll-on dezodorants, 20 ml
5.0 5 (5 atsauksmes)

DRICLOR Roll-on dezodorants, 20 ml

STIEFEL LABORATORIES
5.0 5 (5 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2026-01-30
Pretsviedru līdzeklis, kas pasargā no pārmērīgas padušu, plaukstu un pēdu svīšanas.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Pretsviedru līdzeklis, kas pasargā no pārmērīgas padušu, plaukstu un pēdu svīšanas. Driclor satur 20 % alumīnija hlorīda sāls. Iegūtais rezultāts ilgst nevis stundas, bet dienas. Pēc nedēļu ilgas lietošanas svīšana samazinās par 50 %.

Darbības veids: veido želejveidīgu barjeru sviedru dziedzeros, samazinot un galu galā apturot sviedru izdalīšanos. Sviedri uzsūcas atpakaļ organismā un tiek izvadīti no tā normālā veidā. Piemērots visiem ādas tipiem. Drīkst lietot visi, kam parastie pretsviedru līdzekļi nepalīdz.

product
1047126 DRICLOR Roll-on dezodorants, 20 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/7d/ba/64e932daa59f42719acee9bb6efe.png InStock 13.01 EUR 18.59 <p style="text-align:justify;">Pretsviedru līdzeklis, kas pasargā no pārmērīgas padušu, plaukstu un pēdu svīšanas. Driclor satur 20 % alumīnija hlorīda sāls. Iegūtais rezultāts ilgst nevis stundas, bet dienas. Pēc nedēļu ilgas lietošanas svīšana samazinās par 50 %.</p> <p style="text-align:justify;">Darbības veids: veido želejveidīgu barjeru sviedru dziedzeros, samazinot un galu galā apturot sviedru izdalīšanos. Sviedri uzsūcas atpakaļ organismā un tiek izvadīti no tā normālā veidā. Piemērots visiem ādas tipiem. Drīkst lietot visi, kam parastie pretsviedru līdzekļi nepalīdz.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Ķermeņa ādas kopšana/Aniperspiranti, dezodoranti