DR.TEREŠKO Veselības tēja Imunitātei beramā tēja, 64 g
5.0 5 (6 atsauksmes)

DR.TEREŠKO Veselības tēja Imunitātei beramā tēja, 64 g

DOKTUS Z.S.
5.0 5 (6 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2026-01-08
Satur augus, kam ir imūnsistēmu stiprinošas, vīrusus un mikrobus nomācošas īpašības. 
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Daudzi cilvēki bieži slimo, īpaši bērni skolās un bērnudārzos. Tas notiek tāpēc, ka dažādu iemeslu dēļ tiem ir novājinātas organisma iekšējās aizsardzības spējas, ko zinātniski sauc par imunitāti.
Veselības tējā IMUNITĀTES STIPRIMĀŠANAI ir iekļauti augi, kas vēsturiski ir lietoti tautas medicīnā kā organisma aizsardzības spēju veicinātāji. Tādi augi ir ehināceja, salvija,ugunspuķe un piparmētra. Starp citu, ugunspuķes lapas tējā cilvēki lietojuši senatnē ne tikai pēc krietnas nosalšanas, lai nesaslimtu, bet arī ikdienā kā melnās tējas aizvietotāju. Paturot tikko plūktas ugunspuķes lapas saspiestas māla podā, līdz pods sasilst un šīs nomelnējušās lapas izžāvējot, iegūst tēju, kas pēc savas krāsas, garšas un smaržas ir ļoti līdzīga Indijas melnajai tējai.
Salvija kavē arī vīrusu vairošanos, kas ir ļoti būtiski saslimšanas gadījumā. Liepu ziedi, avenes lapas un vīgriezes ziedi veicina svīšanu, normalizē temperatūru.
Islandes ķērpis, kavē nevēlamo baktēriju augšanu un vairošanos.
Kopumā veselības tēja IMUNITĀTES STIPRINĀŠANAI paaugstina organisma aizsardzības spējas, mazina risku saaukstēties un zaudēt darba spējas, kā arī paātrina atveseļošanos saaukstēšanās un gripas gadījumā.

product
1201945 DR.TEREŠKO Veselības tēja Imunitātei beramā tēja, 64 g https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/8f/0d/a8e4291cb7f27f26c33bf1c7b1e7.png InStock 3.14 EUR 4.49 <p style="text-align:justify;">Daudzi cilvēki bieži slimo, īpaši bērni skolās un bērnudārzos. Tas notiek tāpēc, ka dažādu iemeslu dēļ tiem ir novājinātas organisma iekšējās aizsardzības spējas, ko zinātniski sauc par imunitāti.<br />Veselības tējā IMUNITĀTES STIPRIMĀŠANAI ir iekļauti augi, kas vēsturiski ir lietoti tautas medicīnā kā organisma aizsardzības spēju veicinātāji. Tādi augi ir ehināceja, salvija,ugunspuķe un piparmētra. Starp citu, ugunspuķes lapas tējā cilvēki lietojuši senatnē ne tikai pēc krietnas nosalšanas, lai nesaslimtu, bet arī ikdienā kā melnās tējas aizvietotāju. Paturot tikko plūktas ugunspuķes lapas saspiestas māla podā, līdz pods sasilst un šīs nomelnējušās lapas izžāvējot, iegūst tēju, kas pēc savas krāsas, garšas un smaržas ir ļoti līdzīga Indijas melnajai tējai.<br />Salvija kavē arī vīrusu vairošanos, kas ir ļoti būtiski saslimšanas gadījumā. Liepu ziedi, avenes lapas un vīgriezes ziedi veicina svīšanu, normalizē temperatūru.<br />Islandes ķērpis, kavē nevēlamo baktēriju augšanu un vairošanos.<br />Kopumā veselības tēja IMUNITĀTES STIPRINĀŠANAI paaugstina organisma aizsardzības spējas, mazina risku saaukstēties un zaudēt darba spējas, kā arī paātrina atveseļošanos saaukstēšanās un gripas gadījumā.</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Tējas un pārtika/Zāļu tējas