DR.TEREŠKO Veselības tēja Būsim Jauni beramā tēja, 70 g
5.0 5 (1 atsauksme)

DR.TEREŠKO Veselības tēja Būsim Jauni beramā tēja, 70 g

DOKTUS Z.S.
5.0 5 (1 atsauksme)
Derīguma termiņš: 2025-12-15
Satur augus, kuriem ir organismu spēcinošas un atjaunošas īpašības.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Mūžīgas jaunības eliksīra meklēšana ir alķīmija medicīnā, tomēr, izprotot to, kas izraisa organisma novecošanos, cilvēks var daudz ko darīt savā labā un lielā mērā aizkavēt šo nenovēršamo procesu.

Mūžīgi dzīvot mums nav lemts, tomēr katrs savu dzīvi var nodzīvot dažādi – vai nu vienās mokās, nepārtraukti slimojot, vai arī ar stipru veselību un vienā jautrībā, jo nav lielāka prieka, kā būt veselam. Katrs ir ievērojis, ka viena vecuma cilvēki bieži izskatās it kā būtu dažāda vecuma. Ir veikti daudzi pētījumi, kuros noskaidrots, kā ir jādzīvo un kas ir jādara, lai nodzīvotu garu mūžu bez slimībām un labā izskatā. Atklātā patiesība ir pavisam vienkārša- cilvēkam jāpiedzimst no fiziski un garīgi veseliem vecākiem, jādzīvo tīrā vidē, jātic Dievam, jāvēl visiem tas labākais, fiziski daudz jāstrādā, jālieto vienkārša pašu zemes barība bez pārmērībām ēšanā, jādzer avota ūdens un ārstniecības augu tējas. Cik no tā mēs izpildām? Daudzi cilvēki savā dzīvē neko no tā nedara. Bet vajag sākt un izdarīt vismaz to, kas no mums ir atkarīgs un iespējams.

Tējā BŪSIM JAUNI ietilpst augi, kas netiešā veidā, uzlabojot iekšējo orgānu darbību, palēnina novecošanās procesu.

Tā, mārdadža lapas un sēklas uzlabo aknu darbību, auzas dot organismam nepieciešamos mikroelementus un vitamīnus, asinszāles laksti samazina depresijas rašanās iespēju un uzlabo gremošanu, kārkla miza ,,šķidrina” asinis, tā mazinot infarkta un insulta risku; vilkābeles ogas palēnina sirdsdarbību, kā rezultātā, sirds var vairāk atpūsties; kapmirtes lapas paplašina asinsvadus un samazina asinsspiedienu, tātad attālina asinsvadu novecošanos, ko sauc par sklerozi..

Kopumā veselības tēja BŪSIM JAUNI vairo fizisko un garīgo spēku; to lietojot cilvēks jūtas jaunāks, spēcīgāks; tā palīdz uzsākt veselīgu dzīves veidu, kas dod iespēju būt jauniem līdz vecumam.

product
1201781 DR.TEREŠKO Veselības tēja Būsim Jauni beramā tēja, 70 g https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/a9/a8/c8fa455d0285c5dc756ae7af0ae6.png InStock 3.14 EUR 4.49 <p style="text-align:justify;">Mūžīgas jaunības eliksīra meklēšana ir alķīmija medicīnā, tomēr, izprotot to, kas izraisa organisma novecošanos, cilvēks var daudz ko darīt savā labā un lielā mērā aizkavēt šo nenovēršamo procesu.</p> <p style="text-align:justify;">Mūžīgi dzīvot mums nav lemts, tomēr katrs savu dzīvi var nodzīvot dažādi – vai nu vienās mokās, nepārtraukti slimojot, vai arī ar stipru veselību un vienā jautrībā, jo nav lielāka prieka, kā būt veselam. Katrs ir ievērojis, ka viena vecuma cilvēki bieži izskatās it kā būtu dažāda vecuma. Ir veikti daudzi pētījumi, kuros noskaidrots, kā ir jādzīvo un kas ir jādara, lai nodzīvotu garu mūžu bez slimībām un labā izskatā. Atklātā patiesība ir pavisam vienkārša- cilvēkam jāpiedzimst no fiziski un garīgi veseliem vecākiem, jādzīvo tīrā vidē, jātic Dievam, jāvēl visiem tas labākais, fiziski daudz jāstrādā, jālieto vienkārša pašu zemes barība bez pārmērībām ēšanā, jādzer avota ūdens un ārstniecības augu tējas. Cik no tā mēs izpildām? Daudzi cilvēki savā dzīvē neko no tā nedara. Bet vajag sākt un izdarīt vismaz to, kas no mums ir atkarīgs un iespējams.</p> <p style="text-align:justify;">Tējā BŪSIM JAUNI ietilpst augi, kas netiešā veidā, uzlabojot iekšējo orgānu darbību, palēnina novecošanās procesu.</p> <p style="text-align:justify;">Tā, mārdadža lapas un sēklas uzlabo aknu darbību, auzas dot organismam nepieciešamos mikroelementus un vitamīnus, asinszāles laksti samazina depresijas rašanās iespēju un uzlabo gremošanu, kārkla miza ,,šķidrina” asinis, tā mazinot infarkta un insulta risku; vilkābeles ogas palēnina sirdsdarbību, kā rezultātā, sirds var vairāk atpūsties; kapmirtes lapas paplašina asinsvadus un samazina asinsspiedienu, tātad attālina asinsvadu novecošanos, ko sauc par sklerozi..</p> <p style="text-align:justify;">Kopumā veselības tēja BŪSIM JAUNI vairo fizisko un garīgo spēku; to lietojot cilvēks jūtas jaunāks, spēcīgāks; tā palīdz uzsākt veselīgu dzīves veidu, kas dod iespēju būt jauniem līdz vecumam.</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Tējas un pārtika/Zāļu tējas