DR.TEREŠKO Veselības tēja Ādai, 64 g beramā tēja, 64 g
0 0 (0 atsauksmes)

DR.TEREŠKO Veselības tēja Ādai, 64 g beramā tēja, 64 g

DOKTUS Z.S.
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2026-01-08
Satur augus, kuriem ir alerģiju mazinošas, pretiekaisuma un vielu maiņu uzlabojošas īpašības.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Nav ieteicams lietot, ja ir alerģija uz ziedputekšņiem.

Āda, kopā ar tauku un sviedru dziedzeriem, matiem un nagiem, veido 20 % ķermeņa svara. Tā ir cieši saistīta ar organisma iekšējām norisēm un tāpēc ādas izmaiņas un slimības bieži norāda uz iekšējo orgānu darbības traucējumiem. Tātad, lai uzlabotu ādas stāvokli, ir jāārstē viss organisms kopumā. Veselības tēja ĀDAI ir pagatavota ievērojot šo principu.

Trejdaivu sunīša lakstiem piemīt alerģiju mazinošas īpašības, asinszāles lakstu darbības rezultātā uzlabojas gremošanas orgānu darbība, auzas satur daudz ādai vajadzīgo olbaltumvielu, kā arī labvēlīgi iespaido nieru darbību; klinģerītes ziedi ne tikai samazina ādas iekaisumu un sadziedē ievainojumus, bet arī veicina ādas atjaunošanos, tāpēc tas ir iecienīts augs skaistumkopšanas salonos. Tīruma kosas laksti labvēlīgi ietekmē nieru darbaspējas, tātad veicina organisma attīrīšanos, stimulē virsnieru darbību, kā rezultātā nostiprinās ādas elastīgās šķiedras un mazinās alerģiskās reakcijas. Upeņu lapas satur daudzus vitamīnus, mikroelementus un ēteriskās eļļas, kā arī flavonaīdus, kas, darbojoties kopā, nostiprina kapilārus un uzlabo ādas apasiņošanu; nātres lapām ir ļoti daudzpusīga darbība, tās lieto nātrenes, trofiskas čūlas, furunkulozes, vaskulīta, seborejas, dermatīta, apdeguma, psoriāzes ārstēšanai, kā arī žultsceļu iekaisuma, kuņģa un 12 pirkstu zarnas čūlas slimības un īpaši dzelzs deficīta izraisītas mazasinības ārstēšanai. Ceļmallapas lapas veicina ādas un gļotādu iekaisuma un ievainojumu ātrāku sadzīšanu un atjaunošanos līdz sākotnējam veselīgam stāvoklim.

product
1201944 DR.TEREŠKO Veselības tēja Ādai, 64 g beramā tēja, 64 g https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/5e/e4/2f87d2e4baf43ba94d36f390b704.png InStock 3.14 EUR 4.49 <p style="text-align:justify;">Nav ieteicams lietot, ja ir alerģija uz ziedputekšņiem.</p> <p style="text-align:justify;">Āda, kopā ar tauku un sviedru dziedzeriem, matiem un nagiem, veido 20 % ķermeņa svara. Tā ir cieši saistīta ar organisma iekšējām norisēm un tāpēc ādas izmaiņas un slimības bieži norāda uz iekšējo orgānu darbības traucējumiem. Tātad, lai uzlabotu ādas stāvokli, ir jāārstē viss organisms kopumā. Veselības tēja ĀDAI ir pagatavota ievērojot šo principu.</p> <p style="text-align:justify;">Trejdaivu sunīša lakstiem piemīt alerģiju mazinošas īpašības, asinszāles lakstu darbības rezultātā uzlabojas gremošanas orgānu darbība, auzas satur daudz ādai vajadzīgo olbaltumvielu, kā arī labvēlīgi iespaido nieru darbību; klinģerītes ziedi ne tikai samazina ādas iekaisumu un sadziedē ievainojumus, bet arī veicina ādas atjaunošanos, tāpēc tas ir iecienīts augs skaistumkopšanas salonos. Tīruma kosas laksti labvēlīgi ietekmē nieru darbaspējas, tātad veicina organisma attīrīšanos, stimulē virsnieru darbību, kā rezultātā nostiprinās ādas elastīgās šķiedras un mazinās alerģiskās reakcijas. Upeņu lapas satur daudzus vitamīnus, mikroelementus un ēteriskās eļļas, kā arī flavonaīdus, kas, darbojoties kopā, nostiprina kapilārus un uzlabo ādas apasiņošanu; nātres lapām ir ļoti daudzpusīga darbība, tās lieto nātrenes, trofiskas čūlas, furunkulozes, vaskulīta, seborejas, dermatīta, apdeguma, psoriāzes ārstēšanai, kā arī žultsceļu iekaisuma, kuņģa un 12 pirkstu zarnas čūlas slimības un īpaši dzelzs deficīta izraisītas mazasinības ārstēšanai. Ceļmallapas lapas veicina ādas un gļotādu iekaisuma un ievainojumu ātrāku sadzīšanu un atjaunošanos līdz sākotnējam veselīgam stāvoklim.</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Tējas un pārtika/Zāļu tējas